Laura Hus i Carlsberg Byen

Carlsberg Byen P/S flytter i nye, lyse lokaler

27. oktober 2017
Vi skifter vores nuværende lokaler ud med nye, lyse lokaler nær de ikoniske elefanter. Det er også her, at du i stueetagen kan finde vores boligrådgivere, som altid står klar til at hjælpe.
Fredag den 27. oktober 2017 skifter Carlsberg Byen P/S de nuværende lokaler ud med nye, moderne kontorlokaler i det nyopførte Laura Hus tæt på de velkendte elefanter. Fra denne dag vil alle henvendelser derfor skulle ske i receptionen på vores nye adresse: Ny Carlsberg Vej 140, 1799 København V.

Ligeledes er det på vores nye adresse, at du i stueetagen kan finde vores boligrådgivere hver mandag - torsdag kl. 8.00 - 15.00, fredag kl. 8.00 - 14.00 eller efter aftale. Så kig ind i vores nye kontorer og få en en snak om boligerne i Carlsberg Byen.

Bohrs Tårn i Carlsberg Byen

Kom til åbent hus -

Du er inviteret til åbent hus i showroomet i den gamle Maskincentral, hvor du kan tale med en af vores ejendomsmæglere, der ved alt om boligerne og kvarteret. Læs mere og hold dig opdateret på åbningstider m.m. herunder. Læs mere om åbent hus

Dit, mit og vores bykvarter -

Carlsberg Byen er et levende kvarter, hvor man bor, arbejder, hænger ud, cykler igennem, klarer sine indkøb, tager en kaffe, uddanner sig og løber en tur. Her ligger butikker op ad kontorer, og boliger op ad uddannelses- og daginstitutioner. Gå på opdagelse i det nye københavnerkvarter, som allerede er godt besøgt og befolket. Kom tæt på kvarteret
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.