Elefantporten i Carlsberg Byen

Det levende bykvarter

Her er al den variation, som karakteriserer et bykvarter med boliger, butikker, caféer, kontorer og uddannelses- og kulturinstitutioner.

Skole og uddannelse - I 2018 tog Europaskolen imod de første elever i helt nye lokaler i Carlsberg Byen, og hver dag har mange elever deres daglige gang til og fra skolen. Det samme har ca. 10.000 studerende på UCC Campus Carlsberg, der er flyttet ind tæt ved Carlsberg Station. 

Læs om Europaskolen og UCC

Daginstitutioner til de små - I Carlsberg Byen findes der allerede flere daginstitutioner. Her er vuggestue- og børnehavebørn på legepladsen og flere institutioner kommer til, efterhånden som kvarteret bliver udviklet. 

Læs mere her
børn på udflugt i carlsberg byen

10.000 arbejdspladser - Det er blandt andet det blandede byggeri, der gør Carlsberg Byen speciel. Helt fra begyndelsen har det været besluttet, at kvarteret skal rumme et mix af boliger, kontorer, butikker, institutioner, kultur og bylivsaktiviteter. Det er nemlig i dén kombination, at et bykvarter bliver levende i byens gader og stræder. 35 procent af det færdige bykvarter vil bestå af erhverv eller detail.

Flyt kontoret ind i nye rammer
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.