Elefantporten i Carlsberg Byen

Carlsberg Byen: Det levende bykvarter

Her er al den variation, som karakteriserer et bykvarter med boliger, butikker, caféer, kontorer og uddannelses- og kulturinstitutioner. Og mellem de høje tårnhuse, lave rækkehuse og klassiske boligkarréer mødes beboere og gæster på åbne pladser og i grønne haver med plads til leg, boldspil og afslapning.

Hvor er Carlsberg Byen? Carlsberg Byen er Københavns nye bykvarter. Dels på grund af den københavner-stemning, der vil præge kvarteret, men også på grund af beliggenheden i smørhullet mellem Valby, Frederiksberg og Vesterbro. Mixet af historie og nybyggeri giver Carlsberg Byen sin helt egen identitet, men nærheden til de andre københavnerkvarterer får du heldigvis også med i pakken, når du køber en bolig her.

Find Carlsberg Byen her

3.100 nye hjem - Tusinder af mennesker får mulighed for at blive boende i eller flytte til København. I Carlsberg Byen kan du få nyt hjem midt i byen, hvor de rekreative områder og åbne pladser bliver åndehuller og mødesteder for hele København. 

Skal du bo her?
"Et helt nyt bykvarter med en helt central placering, bygget på en historisk grund med masser af sjæl – dét er et visionært projekt på niveau med det bryggeri, som J.C. Jacobsen anlagde på Valby Bakke for 170 år siden. 
Jens Nyhus, adm. direktør i Carlsberg Byen

Byrum i Carlsberg Byen - Der bliver i alt anlagt 25 byrum og haver i Carlsberg Byen. Nogle er store, åbne pladser med liv og udendørsservering fra de nærliggende caféer, som man kender det fra indre København. Andre byrum er gemt mere af vejen - til dem, der har brug for en stille stund.

Se de 25 byrum

Hvornår står hvad færdigt, og hvordan skal det bruges? - I vores interaktive kort over Carlsberg Byen kan du klikke dig rundt og læse om hvert enkelt ejendom, byrum og erhvervslokale - både dem der står færdige, og dem der er på vej. 

Klik dig rundt i kortet her
udsigt over carlsberg byen

10.000 arbejdspladser - Det er blandt andet det blandede byggeri, der gør Carlsberg Byen speciel. Helt fra begyndelsen har det været besluttet, at kvarteret skal rumme et mix af boliger, kontorer, butikker, institutioner, kultur og bylivsaktiviteter. Det er nemlig i dén kombination, at et bykvarter bliver levende i byens gader og stræder. 35 procent af det færdige bykvarter vil bestå af erhverv eller detail. 

Flyt kontoret ind i nye rammer

Se alle restauranter - Få inspiration til kvarterets bedste kaffested, burgerbar, roof top-restaurant, sublime surdejspizzaer, ølbar, økologisk brunch og meget mere her. Måske finder du din nye favorit?

Lad dig inspirere

Skole og uddannelse - I 2018 tog Europaskolen imod de første elever i helt nye lokaler i Carlsberg Byen, og hver dag har mange elever deres daglige gang til og fra skolen. Det samme har ca. 10.000 studerende på UCC Campus Carlsberg, der er flyttet ind tæt ved Carlsberg Station. 

Læs om Europaskolen og UCC

Daginstitutioner til de små - I Carlsberg Byen findes der allerede flere daginstitutioner. Her er vuggestue- og børnehavebørn på legepladsen og flere institutioner kommer til, efterhånden som kvarteret bliver udviklet. 

Læs mere her
børn på udflugt i carlsberg byen

Projektchefen fortæller - Efter ca. 30 år i Carlsberg og nu Carlsberg Byen kender projektchefen Niels Nielsen alle afkroge af den gamle bryggerigrund og de spændende historier bag. Se med her, når han med stor entusiasme fortæller historier om de gamle bygninger og det nye bykvarter.

Hør historierne

Kultur og byliv - I de lyse måneder kommer bylivet i høj grad til at udfolde sig på Carlsberg Byens mange smukke pladser. En af dem er Bag Elefanterne, som bliver en attraktion med sine fine plateauer og trappeforløb i kontrast til bryggeriets gamle, skulpturelle tanke. En anden er Bryggernes Plads, der er omkranset af historiske bygninger, og hvor der er god plads til aktiviteter.

Bylivet er allerede i gang
vejfest i carlsberg byen
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.