Elefantporten i Carlsberg Byen

Carlsberg Byen: Det levende bykvarter

Her er al den variation, som karakteriserer et bykvarter med boliger, butikker, caféer, kontorer og uddannelses- og kulturinstitutioner. Og mellem de høje tårnhuse, lave rækkehuse og klassiske boligkarréer mødes beboere og gæster på åbne pladser og i grønne haver med plads til leg, boldspil og afslapning.
Vejskilt i carlsberg byen

Hvor er Carlsberg Byen? Carlsberg Byen er Københavns nye bykvarter. Dels på grund af den københavner-stemning, der vil præge kvarteret, men også på grund af beliggenheden i smørhullet mellem Valby, Frederiksberg og Vesterbro. Mixet af historie og nybyggeri giver Carlsberg Byen sin helt egen identitet, men nærheden til de andre københavnerkvarterer får du heldigvis også med i pakken, når du køber en bolig her.

Find Carlsberg Byen her

3.100 nye hjem - Tusinder af mennesker får mulighed for at blive boende i eller flytte til København. I Carlsberg Byen kan du få nyt hjem midt i byen, hvor de rekreative områder og åbne pladser bliver åndehuller og mødesteder for hele København. 

Skal du bo her?
Købke Hus i Carlsberg Byen
"Et helt nyt bykvarter med en helt central placering, bygget på en historisk grund med masser af sjæl – dét er et visionært projekt på niveau med det bryggeri, som J.C. Jacobsen anlagde på Valby Bakke for 170 år siden. 
Jens Nyhus, adm. direktør i Carlsberg Byen
Det vi ønsker at skabe i Carlsberg Byen, er den fælles gode historie.
Lars Ulrik Hansen, Senior projektchef, Carlsberg Byen

Hvornår står hvad færdigt, og hvordan skal det bruges? - I vores interaktive kort over Carlsberg Byen kan du klikke dig rundt og læse om hvert enkelt ejendom, byrum og erhvervslokale - både dem der står færdige, og dem der er på vej. 

Klik dig rundt i kortet her
udsigt over carlsberg byen

10.000 arbejdspladser - Det er blandt andet det blandede byggeri, der gør Carlsberg Byen speciel. Helt fra begyndelsen har det været besluttet, at kvarteret skal rumme et mix af boliger, kontorer, butikker, institutioner, kultur og bylivsaktiviteter. Det er nemlig i dén kombination, at et bykvarter bliver levende i byens gader og stræder. 35 procent af det færdige bykvarter vil bestå af erhverv eller detail. 

Flyt kontoret ind i nye rammer

Butikslivet spirer frem - Det nye københavnerkvarter bliver "selvforsynende" med butiksliv. De første supermarkeder er åbnet ved Carlsberg Station, og det gode brød, kaffen og blomsterne finder du i de små forretninger i området omkring Humletorvet og Tapperitorvet. 

Se lokalbutikkerne her
nordic noodle på tapperitorvet i carlsberg byen

Projektchefen fortæller - Efter ca. 30 år i Carlsberg og nu Carlsberg Byen kender projektchefen Niels Nielsen alle afkroge af den gamle bryggerigrund og de spændende historier bag. Se med her, når han med stor entusiasme fortæller historier om de gamle bygninger og det nye bykvarter.

Hør historierne

Kultur og byliv - I de lyse måneder kommer bylivet i høj grad til at udfolde sig på Carlsberg Byens mange smukke pladser. En af dem er Bag Elefanterne, som bliver en attraktion med sine fine plateauer og trappeforløb i kontrast til bryggeriets gamle, skulpturelle tanke. En anden er Boblepladsen, der bliver et populært samlingssted med blandt andet skaterrampe, urban beach og loungemusik. 

Bylivet er allerede i gang
vejfest i carlsberg byen
Det ligger i kvarterets DNA at være generøs ved beboerne. På fem minutter finder man frirummet til at spille bold eller læse i skyggen af et træ.
Christian Cold, indehaver af tegnestuen Entasis, der har lavet masterplanen for bykvarteret 
Europaskolen

Skole og uddannelse - Den internationale Europaskole flytter ind i helt nye lokaler i 2018, og på Professionshøjskolen UCC har mere end 10.000 studerende og medarbejdere allerede deres daglige gang tæt på Carlsberg Station.

Læs mere her

Daginstitutioner til de små - I Carlsberg Byen findes der allerede flere daginstitutioner. Her er vuggestue- og børnehavebørn på legepladsen og flere institutioner kommer til, efterhånden som kvarteret bliver udviklet. 

Læs mere her
børn på udflugt i carlsberg byen
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.