theodora hus

Næste projekt klart i hjertet af Carlsberg Byen

28. november 2017
Da Carlsberg Byen tilbage i august sidst satte et projekt til salg, lå køberne i telt flere dage i forvejen for at sikre sig en af de populære boliger. Det samme skete forleden, da Carlsberg Byen igen åbnede op for salget af et nyt projekt - denne gang i hjertet af bykvarteret.
Da Carlsberg Byen forleden åbnede op for salget af 58 boliger i det nye projekt, Theodora Hus, havde flere købere trodset kulden og overnattet i telt for at sikre sig drømmeboligen. Og i det hele taget var der stor interesse for de nye boliger i hjertet af Carlsberg Byen, hvilket betød, at 40 boliger var reserveret, da dagen var omme.
Adm. dir. i Carlsberg Byen, Jens Nyhus siger om den store interesse: ”Vi er naturligvis glade for og stolte over den store interesse for boligerne i Carlsberg Byen generelt, men særligt på dette projekt, som med sin placering i midten af Carlsberg Byen og med både livlige, grønne og historiske rammer er eksponent for alt det, Carlsberg Byen rummer.” 

Livlige og historiske rammer

Boligerne ligger centralt i Carlsberg Byen omgivet af caféer og restauranter og med de ikoniske Carlsberg-elefanter som nærmeste nabo og Søndermarken under 100 meter væk. Omkring byggeriet ligger flere fredede, historiske bygninger, og så er Theodora Hus placeret lige ved Bryggernes Plads, som bliver en central og livlig plads i Carlsberg Byen og bosted for det kommende Brøchner hotel, Hotel Ottilia.

Theodora Hus består af 58 lejligheder og fås i størrelser fra 57 til 183 m2 og mellem 2-7 værelser med en hyggelig og meget grøn fælles gård. De fleste lejligheder har altaner, og syv af dem har tagterrasse – heriblandt nogle af de mindre boliger, som dermed får en ekstra stue i sommerhalvåret. De fem største boliger i ejendommen er i to etager med et opholdsrum i dobbelt højde, rå betonvægge og hvide ståltrapper op til værelserne på øverste etage, så boligens indre flot matcher de smukke, rustikke omgivelser på denne del af bryggerigrunden.


Om byggeriet

Theodora Hus er tegnet af Adept, som binder bro mellem fortid og nutid med fine arkitektoniske detaljer, som f.eks. specialfremstillede teglsten, der skaber liv i facaderne og reflekterer murværket i de gamle bygninger, ligesom udsmykningen i indgangspartierne refererer til bryggeriets historie. 

Foruden Adept som arkitekt er BNS entreprenør på projektet, Werk landskabsarkitekt og Norconsult ingeniør. Byggeriet forventes at stå klart til indflytning december 2019.