Theodora hus
Ottilia Jacobsens Plads bag Theodora Hus er dér, hvor hele historien startede. Det urbane rum med Carls Have bagved bliver en smuk pause i byen.
Lars Poulsen, landskabsarkitekt, WERK
Theodora Hus Ottilia Jacobsens Plads 1799 København V
1 km Metro
900 m Station
140 m Park
Indflytning 01.12.2019

Theodora hus
Theodora hus

Du kan ikke bo mere centralt i Carlsberg Byen end her, hvor cafeer og butikker ligger lige rundt om hjørnet, og grønne haver og parker blot et stenkast væk. Samtidig skaber de mange omkringliggende historiske bygninger en helt unik stemning, som du kun finder i Carlsberg Byen.

Theodora Hus består af 58 lejligheder og fås i størrelser fra 57 til 183 m2 og mellem 2-7 værelser med en hyggelig og meget grøn fælles gård. De fleste lejligheder har altaner, og syv af dem har tagterrasse – heriblandt nogle af de mindre boliger, som dermed får en ekstra stue i sommerhalvåret. De fem største boliger i ejendommen er i to etager med et opholdsrum i dobbelt højde, rå betonvægge og hvide ståltrapper op til værelserne på øverste etage, så boligens indre flot matcher de smukke, rustikke omgivelser på denne del af bryggerigrunden.

Theodora Hus er designet af Adept, som binder bro mellem fortid og nutid med fine arkitektoniske detaljer. Specialfremstillede teglsten skaber liv i facaderne og reflekterer murværket i de gamle bygninger, og udsmykningen i indgangspartierne refererer til bryggeriets historie.

Forventet indflytning fra den 1. december 2019.

Theodora hus

Kom til åbent hus - Kom og hør mere om boligerne til åbent hus hver søndag kl. 13-15 i vores showroom på Pasteursvej 7, 1799 København V. 

Åbent hus i Carlsberg Byen showroom

Lev livet i byen - København er populær hos flere og flere danskere, der ønsker at bo side om side med det pulserende byliv. Men hvordan indretter vi os, når flere kommer til? Bliv klog på projektboliger, få tips om nybyggeri og læs fortællinger fra mennesker, der elsker alle byens facetter. 

Læs mere
Elefantporten i Carlsberg Byen
Skal vi kontakte dig?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.