bohrs tårn

Ny prøvelejlighed i Bohrs tårn

5. januar 2018
Som noget nyt kan du hver søndag nyde udsigten over København fra 19. sal, når den nye prøvelejlighed i Bohrs Tårn åbner i 2018. Første åbent hus er på søndag den 7. januar kl. 12.00-12.30 på Bohrsgade 2, 1799 København V.

Tag elevatoren op til 19. sal og stig ind i den fine, nye prøvelejlighed, hvorfra du kan opleve Københavns bedste udsigt. Prøvelejligheden er indrettet af indretningseksperterne HØEG+MØLLER og er åben for alle interesserede hver søndag kl. 12.00-12.30.

Når du er 19 etager over gadeplan, har du både et livligt gadeliv og din rolige, rummelige lejlighed inden for rækkevidde - du er nemlig garanteret ro i det øjeblik, du lukker døren bag dig. Ikke mindst får du ekstraordinær udsigt, så langt øjet rækker. Her kan du nyde den nordøstvendte udsigt over Vesterbro, indre København og Humleby midt i Københavns nye, levende bykvarter - hvor historie, byliv, grønne områder, smalle stræder og imponerende nybyggeri forenes.

Kom og oplev Københavns bedste udsigt til åbent hus hver søndag. Adressen er Bohrsgade 2, 1799 København V. Tilmelding ej påkrævet. 

BOOK EN FREMVISNING
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.

Nybyggerstemning og skævhed -

"Vi opdagede, at vi her fik alt det, vi som børnefamilie efterspørger: bilneutrale gader, masser af grønne områder, det skæve Vesterbro, det mondæne Frederiksberg, det klassiske Valby i gåafstand – og midt i det hele et helt nyt bykvarter med den nybyggerstemning og skævhed, det fører med sig." Læs interviewet med Jarl og Katrine, der bor i Bohrs tårn med deres søn Christopher.