Kom til åbent hus

Du er inviteret til åbent hus i vores nye showroom på Ny Carlsberg Vej, hvor du kan blive klogere på boligerne i kvarteret. Hold dig altid opdateret på siden her med åbningstider inden et besøg.

Drømmer du om at bo i midten af København omgivet af grønne områderhistorisk arkitektur og med et levende restaurant- og butiksliv lige udenfor døren? Så finder du måske din drømmebolig i Carlsberg Byen, når vi holder åbent hus i vores showroom og prøvebolig på udvalgte søndage - se datoer længere nede på denne side.

Her står vores ejendomsmæglere klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig med at finde det helt rigtige hjem i Københavns nye og blomstrende bykvarter. Foruden at snakke med vores ejendomsmæglere, kan du også opleve udvalgte boliger i virtual reality, se materialer og meget mere.

Kommer du i bil, kan du let parkere i en kvarterets mange parkeringskældre.

ÅBENT HUS I SHOWROOM

Adresse: Ny Carlsberg Vej 140, 1. sal – lige ved siden af Elefantporten

Tid: Hver søndag fra kl. 12.00-14.00

ÅBENT HUS I PRØVEBOLIG UDVALGTE SØNDAGE

Udvalgte søndage inviterer vi til åbent hus i vores nye prøvebolig i Stilling Hus. Den nye prøvebolig er en 4-værelses med beliggenhed på Lagergade, lige ved handelsgaden Flaskehalsen og tæt på hyggelige Kildepladsen.

Datoer:
D. 12. maj
D. 26. maj
D. 23. juni
D. 14. juli
D. 4. august
D. 1. september

Adresse: Lagergade ved krydset af Bohrsgade og Pasteursvej

Tid: Kl. 10.00-11.20

Da ejendommen med prøveboligen stadig er byggeplads, kan elevatoren ikke benyttes, og adgang kan kun ske via trapper. Barnevogne o.l. må ikke medbringes på byggepladsen eller i prøveboligen.

Boliger til salg -

I Carlsberg Byen bygger vi nye projektboliger, og i alt kommer der over 30 forskellige projekter, som løbende sættes til salg. Her kommer mange forskellige typer og størrelser boliger. Få overblikket over de forskellige boligprojekter og læs mere om boligerne her. Se boligerne

Få svar på dine spørgsmål -

Der kan være mange spørgsmål, når man køber en ny bolig. Derfor har vi samlet de oftest stillede spørgsmål om boligkøb på den historiske bryggerigrund, så du kan få svar på dine spørgsmål. Se svarene her
Bolig til salg tårn udsigt Carlsberg Byen

Gå på opdagelse i Carlsberg Byen –

I det interaktive kort over Carlsberg Byen kan du klikke dig rundt og få overblik over, hvor du finder butikker, spisesteder, byrum og legepladser og meget mere. Både dem, der allerede er her, og dem, der er på vej.

Prøv det interaktive kort

Få besked om de nye boliger -

Mange nye boliger skyder frem på den historiske bryggerigrund i midten af København, og i det ugentlige nyhedsbrev kan du blandt andet få mere at vide om boligerne i de imponerende tårne eller i de hyggelige karréer.

Tilmeld dig her