Kom til åbent hus

Showroomet i den gamle Maskincentralen er åbent. Grundet restriktionerne ifm. COVID-19 henstiller vi til, at I møder max 2 personer per familie, og vi gør desuden opmærksom på, at der kan opstå ventetid. Hold dig altid opdateret på siden her, inden et besøg.
Opdateret d. 31/5 2021

KOM TIL ÅBENT HUS I MASKINCENTRALEN PÅ PASTEURSVEJ
Kom og hør mere om alle de nye og kommende boligprojekter i Carlsberg Byen hver søndag i vores showroom, hvor vores kyndige ejendomsmæglere står klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe med at finde det helt rigtige hjem til dig.

Åbningstider: Søndag mellem kl. 12-14.

Vi tager den nuværende situation med COVID-19 meget alvorligt, og vi tilpasser løbende åbent hus og aftaler med vores mæglere i forhold til myndighedernes opdateringer. Inden du planlægger at besøge os til åbent hus, bedes du derfor altid holde dig opdateret på siden her. Vores showroom i den gamle Maskincentralen er fortsat åbent om søndagen.

Husk, at du skal bære mundbind, når du træder ind i showroomet. Derudover beder vi dig venligst om at holde god afstand til de andre besøgende samt til vores mæglere, så vi sammen kan passe på hinanden. Vi har god plads i showroomet, men vi beder dig venligst begrænse antal af personer, du/I kommer max to personer per familie. Vi gør opmærksom på, at der kan opstå ventetid, og du/I bedes følge vagtens anvisninger, når I ankommer.

Vi opfordrer til, at du har hentet Smitte|stop-appen, når du besøger os i showroomet. 

Har du spørgsmål til reservation af bolig, købsproces, parkering, tilvalg o.l., kan du hurtigt få svar på de oftest stillede spørgsmål her.


HVORDAN BOOKER JEG ET 1:1 MØDE MED EN MÆGLER?
Foretrækker du at mødes 1:1 med en ejendomsmægler i Carlsberg Byen eller digitalt, er det også en mulighed.

For at booke et personligt møde med os kan du sende en mail på 
boligsalg@carlsbergbyen.dk eller ringe på tlf. 70 89 04 57, og så finder vi et tidspunkt, der passer dig.


KAN JEG SE BOLIGERNE I VIRTUAL REALITY? 

Med virtual reality har du mulighed for at gå rundt i to forskellige boliger i Vogelius Tårn, denne bolig i Pasteurs Tårndenne lejlighed i Caroline Hus, tre forskellige boliger i Dahlerups Tårn og denne bolig i Tuxens Tårn. I VR kan du gå rundt i boligerne, opleve rumfornemmelsen, gå ud på altanerne og se udsigten over de omkringliggende by- og gårdrum.

Grundet COVID-19 er det desværre pt ikke muligt at bruge VR til åbent hus. Kontakt os på boligsalg@carlsbergbyen.dk for mere information.


HVOR KAN JEG PARKERE I CARLSBERG BYEN?

Hvis du er i bil, kan du parkere i parkeringskældrene under Europaskolen, Bohrs Tårn eller Købke Hus. Find parkering her.


HVORDAN FINDER JEG RUNDT I CARLSBERG BYEN?

Se et kort over byen her.

Byrum i Carlsberg Byen -

Der bliver i alt anlagt 25 byrum og haver i Carlsberg Byen. Nogle er store, åbne pladser med liv og udendørsservering fra de nærliggende caféer, som man kender det fra indre København. Andre byrum er gemt mere af vejen - til dem, der har brug for en stille stund. Se de 25 byrum

Boligerne til salg nu -

Den gamle bryggerigrund er i fuld gang med forvandlingen fra industrigrund til et levende bykvarter, hvor mennesker bor, arbejder, studerer og nyder bylivet. I alt opføres 3.100 boliger, og her kan du søge blandt de boliger, der er til salg lige nu. Tag mig til søgesiden
Kjeldahl Hus gårdrum

Hvornår står hvad færdigt, og hvordan skal det bruges? 

I vores interaktive kort over Carlsberg Byen kan du klikke dig rundt og læse om hvert enkelt ejendom, byrum og erhvervslokale - både dem der står færdige, og dem der er på vej.  Klik dig rundt i kortet her

Boliger til salg -

I Carlsberg Byen bygger vi nye projektboliger indtil 2024. I alt kommer der over 30 forskellige projekter, som løbende sættes til salg. Her kommer mange forskellige typer og størrelser boliger. Få overblikket over de forskellige boligprojekter og læs mere om boligerne her. Se boligerne
Nybyggeri altan vesterbro
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.