Kom til åbent hus

Du er velkommen i vores showroom i den gamle Maskincentralen, hvor vores ejendomsmæglere står klar til at hjælpe dig med at finde dit nye hjem. Hold dig altid opdateret på siden her med bl.a. åbningstider inden et besøg.

KOM TIL ÅBENT HUS I MASKINCENTRALEN PÅ PASTEURSVEJ

Drømmer du om at bo i midten af København omgivet af grønne områder, historisk arkitektur og et levende restaurant- og butiksliv lige udenfor døren? Så finder du måske din drømmebolig i Carlsberg Byen, når vi holder åbent hus hver søndag.

Her står vores ejendomsmæglere klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig med at finde det rigtige hjem i Københavns nye og blomstrende bykvarter. Foruden at snakke med vores ejendomsmæglere, kan du også opleve udvalgte boliger i virtual reality, se materialer og meget mere.

Kom og hør mere om alle de nye og kommende boliger i Carlsberg Byen hver søndag fra kl. 12-14 i vores showroom i Maskincentralen på Pasteursvej 7.

Har du spørgsmål til reservation af bolig, købsproces, parkering, tilvalg o.l., kan du hurtigt få svar på de oftest stillede spørgsmål her.

KAN JEG SE BOLIGERNE I VIRTUAL REALITY? 
Med virtual reality har du mulighed for at opleve udvalgte boliger i Carlsberg Byen, hvor du kan du gå rundt i boligerne, opleve rumfornemmelsen, gå ud på altanerne og se udsigten over de omkringliggende by- og gårdrum. Læs mere om VR og få et smugkig på en bolig her.

HVOR KAN JEG PARKERE I CARLSBERG BYEN?
Hvis du er i bil, kan du parkere i de mange parkeringskældre under kvarteret. Du kan læse mere om parkeringsmulighederne heriblandt opladning af elbil, beboerparkering og priser her.

HVORDAN FINDER JEG RUNDT I CARLSBERG BYEN?
Du kan danne dig overblik over Carlsberg Byen i det interaktive kort. Her kan du finde rundt i alt lige fra boliger, butikker og restauranter til byrum, parkeringskældre og kontorlokaler.

Byrum i Carlsberg Byen -

Der bliver i alt anlagt 25 byrum og haver i Carlsberg Byen. Nogle er store, åbne pladser med liv og udendørsservering fra de nærliggende caféer, som man kender det fra indre København. Andre byrum er gemt mere af vejen - til dem, der har brug for en stille stund. Se de 25 byrum

Boligerne til salg nu -

Den gamle bryggerigrund er i fuld gang med forvandlingen fra industrigrund til et levende bykvarter, hvor mennesker bor, arbejder, studerer og nyder bylivet. I alt opføres 3.100 boliger, og her kan du søge blandt de boliger, der er til salg lige nu. Tag mig til søgesiden
Kjeldahl Hus gårdrum

Gå på opdagelse i Carlsberg Byen - 

I vores interaktive kort over Carlsberg Byen kan du klikke dig rundt og få overblik over, hvor du finder butikker, spisesteder, byrum og legepladser og meget mere. Klik dig rundt i kortet her

Boliger til salg -

I Carlsberg Byen bygger vi nye projektboliger, og i alt kommer der over 30 forskellige projekter, som løbende sættes til salg. Her kommer mange forskellige typer og størrelser boliger. Få overblikket over de forskellige boligprojekter og læs mere om boligerne her. Se boligerne
Nybyggeri altan vesterbro