Købke Hus i Carlsberg Byen

Kom til åbent hus

Hver søndag kan du kigge forbi til åbent hus i vores showroom i den gamle Maskincentral.

SHOWROOM

Hver søndag byder vi velkommen i showroomet kl. 13.00 - 15.00 i den gamle Maskincentral på Pasteursvej 7, 1799 København V.

Kom og hør mere om alle de nye og kommende boligprojekter i Carlsberg Byen hver søndag i vores showroom, hvor vores kyndige boligrådgivere står klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe med at finde det helt rigtige hjem til dig. Du kan også selv gå på opdagelse i byen på skærmen det det interaktive kort, der giver dig mulighed for at dykke ned i hver enkelt ejendom, erhvervslokaler og byrum, og i showroomet kan du også se nærmere på materialer og eksempler på færdige badeværelser og køkkener. 

VIRTUAL REALITY
Som noget helt nyt kan du nu opleve en kommende lejlighed i Carlsberg Byen næsten som stod du i den selv. Med virtual reality har du mulighed for at gå rundt i denne lejlighed i Caroline Hus og tre forskellige boliger i Dahlerups Tårn. Du kan bl.a. skifte mellem tilvalgsmuligheder i køkkenet, opleve rumfornemmelsen og gå ud på altanerne og se det omkringliggende by- og gårdrum.

Bemærk at der kan være kø, så kom i god tid, hvis du vil prøve de nye virtual reality-briller. Læs meget mere om det nye VR og få et smugkig her.

BESØG VORES PRØVELEJLIGHEDER
Lyder Carlsberg Byen som noget for dig? Så kontakt vores boligrådgivere, som kan besvare dine spørgsmål om både lejlighederne og bykvarteret. Vil du med indenfor i en af vores færdige boliger eller prøvelejligheder i Bohrs Tårn, kan du nemt booke en fremvisning ved at kontakte Carlsberg Byens boligsalg.

PARKERING
Hvis du er i bil, kan du parkere i parkeringskældrene under Europaskolen, Bohrs Tårn eller Købke Hus. Find parkering her.

FIND VEJ
Se et kort over byen her.

Se alle boligprojekterne nedenfor. 

Brygmester Hus - For børnefamilier bliver det ikke bedre: Her får I veludnyttede kvadratmeter, et grønt gårdrum, og så ligger Brygmester Hus i et fredeligt, men ikke kedeligt område, med kort vej til både legeplads og J.C. Jacobsens Have, mens også de voksne kan nyde københavnerlivet mellem de fredede bygninger.

Se de 54 nye boliger i alle størrelser her

Administrationsbygningen - Den bevaringsværdige Administrationsbygningen bliver nu forvandlet til nye 1-2 værelses lejligheder, hvor kvadratmeterne er optimalt udnyttede, indre København kun er en cykeltur på 10 minutter væk, og hvor der er masser af liv og grønne områder.

Se de 1-2 værelses boliger her

Caroline Hus - Caroline Hus består af 80 boliger på toppen af Valby Bakke lige ud til Carl Jacobsens Have. Boligerne i det kommende Caroline Hus får 1 - 6 værelser i størrelser fra 39 - 157 m². Mange af lejlighederne er indrettet med fokus på et godt familieliv med gode fællesrum og altaner, og boligerne i stueplan har terrasse mod gårdrummet.

Udforsk boligerne i Caroline Hus

Dahlerups Tårn - Boligerne i Dahlerups Tårn ligger fra 4. til 23. sal, og får i alt 100 boliger med 2 - 5 værelser i størrelser fra 53 - 122 m² - alle med enten altan, tagterrasse eller fransk altan, så der bliver god mulighed for at nyde den spektakulære udsigt.

Oplev boligerne i Dahlerups Tårn

Mineralvandshuset - Ønsker du at bo i byen med fredede bygninger og en historisk have som nærmeste naboer? Det får du i Mineralvandshuset, der er en smuk og detaljerig ejendom, tegnet af Dorte Mandrup Arkitekter. Her kommer 49 boliger med både mindre toværelses lejligheder, familieboliger, penthouselejligheder og atelierboliger i halvandet plan.

Se boligerne i Mineralvandhuset

Scherfig Hus - Scherfig Hus er en karré af moderne byhuse i flotte jordfarver. Her er 104 lejligheder med 2-5 værelser forenet om en stor, grøn gårdhave. Uanset hvilken lejlighed du vælger, får du enten altan eller terrasse. Bonus: Tagene er fyldt med planter, der - udover at pynte - også tager fra, når det regner.

Oplev boligerne i Scherfig Hus
Theodora hus

Theodora Hus - Lige ved den ikoniske Elefantport opføres 58 lyse bylejligheder, hvis ydre og indre flot matcher de smukke, rustikke omgivelser, som findes her på den gamle del af bryggerigrunden, hvor både historiens vingesus og det pulserende byliv mærkes.

Udforsk boligerne i Theodora Hus

Heiberg Huse -  Heiberg Huse er to smukke ejendomme på hhv. 3 og 5 etager, der indeholder 30 eksklusive boliger. Her får du en rummelig bolig i et nærmiljø, der på én gang er intimt og åbent. Der er masser af udeliv - enten i gården eller på din altan eller terrasse. Og så har begge ejendomme postnummeret 1801 Frederiksberg.

Se boligerne i Heiberg Huse
Vi opdagede, at vi her fik alt det, vi som børnefamilie efterspørger: bilneutrale gader, masser af grønne områder, det skæve Vesterbro, det mondæne Frederiksberg og det klassiske Valby i gåafstand.
Jarl, Katrine og baby Christopher, beboere i Bohrs Tårn
Bindesbøll Hus i Carlsberg Byen

Bindesbøll Hus - De i alt 51 forskellige boliger i Bindesbøll Hus ligger omkring et grønt og børnevenligt gårdmiljø på grænsen mellem København og Frederiksberg. Alle boliger har franske altaner og enten have, altan, terrasse eller tagterrasse til de lyse sommeraftener. Her er både store og mindre boliger med fleksibel indretning, der kan indfri langt de fleste behov.

Se de sidste boliger i Bindesbøll Hus

Bohrs Tårn - På gadeplan er der byliv, butikker og mennesker omkring Bohrs Tårn, og oppe i lejlighederne er du helt privat - med en storslået udsigt over alle hjørner af København. I de 88 fantastiske lejligheder blinker byens lys under dig, når du kigger ud af de store panoramavinduer, der kan skubbes til side, så lyset strømmer ind.

Oplev boligerne i Bohrs Tårn
Vi faldt for Ottilia Hus af flere årsager. Det ligger omgivet af flotte, fredede bygninger, en livlig plads, et grønt byrum og det klassiske Frederiksberg. Og så betyder det selvfølgelig også meget, at der ikke er biler i gaderne, så på den måde fremstår det for os som en lille oase.
Morten og Lærke, kommende beboere i Ottilia Hus
Først og fremmest gik vi efter nybyggeri, fordi vi ikke er de store gør det selv-mennesker og har brug for, at vores bolig er vedligeholdelsesfri og bare fungerer. 
Cecilie og Christopher, kommende beboere i Bindesbøll Hus

Boligrådgivere i Carlsberg Byen - I Carlsberg Byen har vi vores egne boligrådgivere med en dybdegående viden om lejlighederne, ejendommene og bykvarteret, og bruger det til at hjælpe vores kunder trygt igennem købsprocessen. I videoen til venstre kan du møde en af vores boligrådgivere, Mette Lybecker.

Læs mere om Boligsalg

Køberkartotek: På udkig efter nyt hjem? Måske drømmer du om et stort køkkenalrum, hvor I kan være sammen om madlavningen? Måske er det egen have, terrasse eller et rækkehus, der lokker? Det hele kan fås her, og som et ekstra plus venter den unikke kombination af historie, arkitektur og byens pulserende liv lige udenfor jeres nye hoveddør.

Skriv dig op i vores køberkartotek
Rahbek Hus i Carlsberg Byen
Rejsegilde

"Derfor faldt vi for Carlsberg Byen" - Rigtig mange mennesker forelsker sig i området og de nye boliger, og de har alle deres helt egne grunde til, hvorfor Carlsberg Byen er det rigtige for dem. Børnefamilierne har alt, hvad de behøver i gåafstand, andre er glade for arkitekturen og nogle tredje er glade for at flytte i en bolig, der er helt ny og vedligeholdelsesfri.

Mød de kommende beboere

Dit, mit og vores bykvarter - Carlsberg Byen er et levende kvarter, hvor man bor, arbejder, hænger ud, cykler igennem, klarer sine indkøb, tager en kaffe, uddanner sig og løber en tur. Her ligger butikker op ad kontorer, og boliger op ad uddannelses- og daginstitutioner. Gå på opdagelse i det nye københavnerkvarter, som allerede er godt besøgt og befolket.

Kom tæt på kvarteret
Byliv i Carlsberg Byen
Skal vi kontakte dig?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.