Købke Hus i Carlsberg Byen

Kom til åbent hus

Hver søndag kan du kigge forbi til åbent hus i forskellige prøvelejligheder og i vores showroom i den gamle Maskincentral. Se åbningstider og adresser her.
SHOWROOM

Hver søndag byder vi velkommen i showroomet kl. 13.00 - 15.00 i den gamle Maskincentral på Pasteursvej 7, 1799 København V.

Kom og hør mere om alle de nye og kommende boligprojekter i Carlsberg Byen. Et interaktivt kort i showroomet giver dig mulighed for at dykke ned i hver enkelt ejendom, erhvervslokaler og byrum, mens du samtidig kan se nærmere på materialer og eksempler på færdige badeværelser og køkkener. Vores kyndige boligrådgivere står naturligvis klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe med at finde det helt rigtige hjem til dig.

ÅBENT HUS I PRØVELEJLIGHEDER

Hver søndag holder vi åbent hus i en eller flere af de færdige lejligheder, så kom forbi og se dem med egne øjne. Vores boligrådgivere står selvfølgelig klar til at besvare dine spørgsmål om lejlighederne og bykvarteret (bemærk: tiderne skifter løbende):

Ugens bolig:
Bohrs Tårn - åbent hus kl. 13.00-14.00 d. 24/3-2019.
Bohrsgade 2, 28.4, 1799 København V
Se boligen her.

På søndag åbner vi dørene til alle fire lejligheder på 28. sal fra kl. 13.00-14.00, så du har mulighed for at se alle verdenshjørner, størrelsen og indretningen på de fire forskellige slags lejligheder.

PARKERING
Hvis du er i bil, kan du parkere i parkeringskældrene under Europaskolen, Bohrs Tårn eller Købke Hus. Find parkering her.

FIND VEJ
Se et kort over byen her.

Se alle boligprojekterne nedenfor. 

Caroline Hus - Caroline Hus består af 80 boliger på toppen af Valby Bakke lige ud til Carl Jacobsens Have. Boligerne i det kommende Caroline Hus får 1 - 6 værelser i størrelser fra 39 - 157 m². Mange af lejlighederne er indrettet med fokus på et godt familieliv med gode fællesrum og altaner, og boligerne i stueplan har terrasse mod gårdrummet.

Udforsk boligerne i Caroline Hus

Dahlerups Tårn - Boligerne i Dahlerups Tårn ligger fra 4. til 23. sal, og får i alt 100 boliger med 2 - 5 værelser i størrelser fra 53 - 122 m² - alle med enten altan, tagterrasse eller fransk altan, så der bliver god mulighed for at nyde den spektakulære udsigt.

Oplev boligerne i Dahlerups Tårn

Mineralvandshuset - Ønsker du at bo i byen med fredede bygninger og en historisk have som nærmeste naboer? Det får du i Mineralvandshuset, der er en smuk og detaljerig ejendom, tegnet af Dorte Mandrup Arkitekter. Her kommer 49 boliger med både mindre toværelses lejligheder, familieboliger, penthouselejligheder og atelierboliger i halvandet plan.

Se boligerne i Mineralvandhuset
Theodora hus

Theodora Hus - Lige ved den ikoniske Elefantport opføres 58 lyse bylejligheder, hvis ydre og indre flot matcher de smukke, rustikke omgivelser, som findes her på den gamle del af bryggerigrunden, hvor både historiens vingesus og det pulserende byliv mærkes.

Udforsk boligerne i Theodora Hus

Ottilia Hus - De 27 indflytningsklare boliger i Ottilia Hus rummer det hele; uanset om du er til en hyggelig 2’er eller en rummelig og eksklusiv familiebolig. Alle lejligheder har altan eller terrasse i skønne omgivelser med udsigt til trætoppe og direkte adgang til pladsen, Bag Elefanterne.

Oplev boligerne i Ottilia Hus
Krøyer Hus i Carlsberg Byen

Krøyer Hus - En utraditionel indretning gør boligerne vidt forskellige og sørger for den bedste rumudnyttelse, hvor alle m2 kommer i spil. Her er 91 lejligheder fra 1-6 værelser og 14 rækkehuse i tre flotte etager i et moderne hus, der er tæt knyttet til historien.

Udforsk boligerne i Krøyer Hus

Rahbek Hus II - Området omkring Rahbek Hus II bliver et nyt, klassisk kvarter, der tager udgangspunkt i områdets mange smukke, gamle murstensbygninger. De 53 lejligheder er fra 52-157 m2, og alle har enten en lille have, en terrasse eller en eller to altaner. Mod sydvest bliver der desuden opført tre rummelige rækkehuse.

Udforsk boligerne i Rahbek Hus II
Købke Hus i Carlsberg Byen

Købke Hus - Siger du Købke Hus, siger du også flot forskellighed. Den spændende ejendom rummer stilfulde bylejligheder med altaner og eksklusive rækkehuse i 3 etager med egen have. Alle boligerne er forenet omkring et hyggeligt og levende gårdmiljø på den ene side og stemningsfulde Købke Plads på den anden side.

Udforsk boligerne i Købke Hus

Heiberg Huse - De lyse boliger har en fleksibel indretning og inviterer dig ud i det grønne – for alle boliger i Heiberg Huse har enten forhave, terrasse eller altan. Det, og postnummeret på Frederiksberg, gør Heiberg Huse attraktiv for alle os, der er både drømmer om højt til loftet, grøn natur og udeliv lige uden for døren.

Heiberg Huse i Carlsberg Byen
Vi opdagede, at vi her fik alt det, vi som børnefamilie efterspørger: bilneutrale gader, masser af grønne områder, det skæve Vesterbro, det mondæne Frederiksberg og det klassiske Valby i gåafstand.
Jarl, Katrine og baby Christopher, beboere i Bohrs Tårn
Bindesbøll Hus i Carlsberg Byen

Bindesbøll Hus - De i alt 51 forskellige boliger i Bindesbøll Hus ligger omkring et grønt og børnevenligt gårdmiljø på grænsen mellem København og Frederiksberg. Alle boliger har franske altaner og enten have, altan, terrasse eller tagterrasse til de lyse sommeraftener. Her er både store og mindre boliger med fleksibel indretning, der kan indfri langt de fleste behov.

Se de sidste boliger i Bindesbøll Hus

På gadeplan er der byliv, butikker og mennesker omkring Bohrs Tårn, og oppe i lejlighederne er du helt privat - med en storslået udsigt over alle hjørner af København. I de 88 fantastiske lejligheder blinker byens lys under dig, når du kigger ud af de store panoramavinduer, der kan skubbes til side, så lyset strømmer ind.

Oplev boligerne i Bohrs Tårn
Vi faldt for Ottilia Hus af flere årsager. Det ligger omgivet af flotte, fredede bygninger, en livlig plads, et grønt byrum og det klassiske Frederiksberg. Og så betyder det selvfølgelig også meget, at der ikke er biler i gaderne, så på den måde fremstår det for os som en lille oase.
Morten og Lærke, kommende beboere i Ottilia Hus

Scherfig Hus - Scherfig Hus er en karré af moderne byhuse i flotte jordfarver. Her er 104 lejligheder med 2-5 værelser forenet om en stor, grøn gårdhave. Uanset hvilken lejlighed du vælger, får du enten altan eller terrasse. Bonus: Tagene er fyldt med planter, der - udover at pynte - også tager fra, når det regner.

Oplev boligerne i Scherfig Hus

Jacobsen Hus - De 13 indflytningsklare boliger, der ligger i Jacobsen Hus, har en storslået udsigt over Søndermarken til den ene side og Carlsberg Byen til den anden side. Den prominente ejendom har et hyggeligt gårdrum hævet over gadeplan med masser af lys og sol, som husets beboere får fornøjelsen af året rundt.

Oplev boligerne i Jacobsen Hus
Jacobsen Hus i Carlsberg Byen
Rahbek Hus i Carlsberg Byen

Rahbek Hus - Omgivet af grønne områder og med Kammas Have få meter væk, er du garanteret rolige omgivelser i de 37 boliger i Rahbek Hus. Men det bliver ikke kedeligt, for der er masser af mulighed for aktivitet og leg i det tætte nabolag. Ejendommen ligger højt placeret i bykvarteret, og uanset hvor du kigger hen, har du en udsigt, der siger spar to.

Udforsk boligerne i Rahbek Hus
Først og fremmest gik vi efter nybyggeri, fordi vi ikke er de store gør det selv-mennesker og har brug for, at vores bolig er vedligeholdelsesfri og bare fungerer. 
Cecilie og Christopher, kommende beboere i Bindesbøll Hus

Boligrådgivere i Carlsberg Byen - I Carlsberg Byen har vi vores egne boligrådgivere med en dybdegående viden om lejlighederne, ejendommene og bykvarteret, og bruger det til at hjælpe vores kunder trygt igennem købsprocessen. I videoen til venstre kan du møde en af vores boligrådgivere, Mette Lybecker.

Læs mere om Boligsalg

Køberkartotek: På udkig efter nyt hjem? Måske drømmer du om et stort køkkenalrum, hvor I kan være sammen om madlavningen? Måske er det egen have, terrasse eller et rækkehus, der lokker? Det hele kan fås her, og som et ekstra plus venter den unikke kombination af historie, arkitektur og byens pulserende liv lige udenfor jeres nye hoveddør.

Skriv dig op i vores køberkartotek
Rahbek Hus i Carlsberg Byen
Rejsegilde

"Derfor faldt vi for Carlsberg Byen" - Rigtig mange mennesker forelsker sig i området og de nye boliger, og de har alle deres helt egne grunde til, hvorfor Carlsberg Byen er det rigtige for dem. Børnefamilierne har alt, hvad de behøver i gåafstand, andre er glade for arkitekturen og nogle tredje er glade for at flytte i en bolig, der er helt ny og vedligeholdelsesfri.

Mød de kommende beboere

Dit, mit og vores bykvarter - Carlsberg Byen er et levende kvarter, hvor man bor, arbejder, hænger ud, cykler igennem, klarer sine indkøb, tager en kaffe, uddanner sig og løber en tur. Her ligger butikker op ad kontorer, og boliger op ad uddannelses- og daginstitutioner. Gå på opdagelse i det nye københavnerkvarter, som allerede er godt besøgt og befolket.

Kom tæt på kvarteret
Byliv i Carlsberg Byen
Skal vi kontakte dig?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.