Fastelavnsfest i Carlsberg Byen

29. januar 2018
Kom med til årets sjoveste og hyggeligste fastelavnsfest på den gamle bryggerigrund, når Københavns flotteste kattekonger og -dronninger i alle aldre hygger sig med tøndeslagning, fastlavnsris, balloner, ansigtsmaling og masser af flotte præmier.

Tag familien under armen og kom og vær med, når den gamle bryggerigrund igen i år danner rammerne for Københavns sjoveste og hyggeligste fastelavnsfest. Kom og oplev Danmarks største fastelavnsris, balloner i massevis, kreative workshops for alle og så selvfølgelig tøndeslagning i lange baner, når vi slår dørene op for dette års farverige og fænomenale fastelavnsfest, som foregår lørdag den 10. februar fra kl. 10.00-15.00. 

Vi udnævner ikke mindre end 50 kattekonger og -dronninger i løbet af hele dagen og der er lækre præmier på spil. Skru op for fantasien og kom i jeres bedste udklædning, når vi også kårer dagens fire bedst udklædte.

Der vil være rig mulighed for at købe lidt mad og drikke i de forskellige boder og foodtrucks - og der er gratis adgang hele dagen 🎉🎈🎊

Events -

Året rundt udfolder bylivet sig rundt omkring i de mange bygninger og på de mange smukke pladser i Carlsberg Byen. Der er altid spændende aktiviteter og events på vej for hele familien, så hold jer opdateret her. Events

Området -

Få et overblik over kvarteret lige her: Er der S-tog? Daginstitutioner? Uddannelsessteder? Butikker? Restauranter? Virksomheder? Giv mig et overblik, tak
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.