Fastelavnsfest i Carlsberg Byen

29. januar 2018
Kom med til årets sjoveste og hyggeligste fastelavnsfest på den gamle bryggerigrund, når Københavns flotteste kattekonger og -dronninger i alle aldre hygger sig med tøndeslagning, fastlavnsris, balloner, ansigtsmaling og masser af flotte præmier.

Tag familien under armen og kom og vær med, når den gamle bryggerigrund igen i år danner rammerne for Københavns sjoveste og hyggeligste fastelavnsfest. Kom og oplev Danmarks største fastelavnsris, balloner i massevis, kreative workshops for alle og så selvfølgelig tøndeslagning i lange baner, når vi slår dørene op for dette års farverige og fænomenale fastelavnsfest, som foregår lørdag den 10. februar fra kl. 10.00-15.00. 

Vi udnævner ikke mindre end 50 kattekonger og -dronninger i løbet af hele dagen og der er lækre præmier på spil. Skru op for fantasien og kom i jeres bedste udklædning, når vi også kårer dagens fire bedst udklædte.

Der vil være rig mulighed for at købe lidt mad og drikke i de forskellige boder og foodtrucks - og der er gratis adgang hele dagen 🎉🎈🎊

Events - Året rundt udfolder bylivet sig rundt omkring i de mange bygninger og på de mange smukke pladser i Carlsberg Byen. Der er altid spændende aktiviteter og events på vej for hele familien, så hold jer opdateret her.

Events

Området - Carlsberg Byen er fire gange så stort som Tivoli, så det kan sommetider være svært at bevare overblikket over de mange muligheder, kvarteret rummer. Nu har vi gjort det lettere for dig og samlet de vigtigste pointer. Det er til dig, der leder efter nyt hjem, det perfekte erhvervslejemål eller blot er nysgerrig efter at vide mere.

Giv mig et overblik, tak
lagerkælder 3 i carlsberg byen
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.