fastelavn i carlsberg byen

Fantastisk fastelavnsfest i Carlsberg Byen

13. februar 2018
Lørdag den 10. februar stod i fantasiens tegn i Carlsberg Byen, da et overvældende antal flot udklædte børn, forældre og barnlige sjæle deltog i den årlige fastelavnsfest i Kedelhallen i Carlsberg Byen.

Årets hyggeligste og sjoveste fastelavnsfest for hele familien løb af stablen i lørdags i den gamle Kedelhal, hvor op mod 1200 mennesker lagde vejen forbi Carlsberg Byen. Her var pyntet op med kæmpe fastelavnsris fyldt med slik, flotte, malede tønder, farverige lyskæder og masser af madboder, der hele dagen solgte popkorn, candyfloss, sandwich, kaffe og sodavand til børn, voksne og barnlige sjæle.

Fra kl. 10 lørdag morgen fyldtes hallen af prinsesser, superhelte, tigre og pirater - der var ingen grænser for børnenes fantastiske, fantasifulde udklædninger. Der blev slået masser af katten af tønden, og skuespillerne Peter Aude og Susanne Billeskov styrede hele dagen slagets gang. I alt blev der kåret 50 heldige kattekonger og -dronninger, som vandt en billet til den skægge og farverige børneforestilling Mustafas Kiosk med Teater Fantast, der til sidst måtte melde udsolgt og spillede for fulde sale i Kulturgeneratoren

Der blev også kåret fire vindere for bedste udklædning, og hele dagen var der workshops, hvor man kunne lave sit eget fastelavnsris og pynte masker. Sminkepigerne havde travlt med at male børnenes ansigter med farlige tigre, farverige sommerfugle og andre flotte masker, mens DJ Benjamin spillede lækker musik i baggrunden.

Vi vil gerne sige stort tak til de mange fantastiske og flot udklædte børn og deres forældre, der kiggede forbi og var med til at gøre dette års fastelavnsfest til en helt forrygende dag!

Events -

Året rundt udfolder bylivet sig rundt omkring i de mange bygninger og på de mange smukke pladser i Carlsberg Byen. Der er altid spændende aktiviteter og events på vej for hele familien, så hold jer opdateret her. Events

Et bykvarter med alt, du har brug for -

Få et overblik over kvarteret lige her: Daginstitutioner, uddannelsessteder, butikker og en guide til en dag i Carlsberg Byen. Giv mig et overblik, tak