Invitation: Generator Preview

5. februar 2018
Kom med, når Kulturgeneratoren slår dørene op til kælderen i den gamle fredede Maskincentral og giver en sneak peek med fire kunstudstillinger d. 9. - 10. februar.

Kulturgeneratoren, der er et kulturelt samlingspunkt i den fredede bygning Maskincentralen i Carlsberg Byen, spirer med kunst og kultur og inviterer nu indenfor til en preview-aften med fire forskellige kunstudstillinger d. 9. - 10. februar 2018.

 • “INHOUSE"
  Husets kunstnere i en fællesudstilling der inkorporeres i husets rum og gemte vinkler for at demonstrere de nye historier den gamle Maskinecentral gennem sine rå og tidsfyldte vægge kommer til at eksponere.

 • “SHITHOLE - istider” 
  Igennem konstruerede isplader, installationer, ord og kunstfotografier taget i USA og Haiti undersøges tid og forgængelighed samt tendenser i hvad Marie Anine Møller definerer som modsætningers polariteter, og ideen om at den ene pol ikke eksisterer uden den anden, da den udelukkende eksisterer når dens modsætning definerer den.

 • "IS THINKING DECORATION?" 
  Udgangpunktet for udstillingen er at undersøge ideen om det feminine i kunsten. Kan kroppen, blomsten eller vasen adskilles fra sine iboende værdier, historie og status? Igennem hhv. skulptur, maleri, tegning og grafik vil udstillingen skabe en dialog på tværs af de udstillende kunstneres tænkning og arbejde og stille spørgsmål til hvad det feminine motiv indebærer.


 • ”OPRÅB”
  I udstillingen har de unge byttet rundt på de stereotype kønsroller. De råber op om: hvordan klodens dyr behandles, og hvor ødelæggende krig er for menneskeligheden. Alt dette blandet med eventyrets mystiske univers.

Der vil desuden være mulighed for at få et sneak peek på Lars Sohls soloudstilling, når han for første gang udstiller nogle af sine billeder.

Kom glad! Vi glæder os til at se jer til en weekend, der både byder på kunst, teater og farverig fastelavnsfest i Carlsberg Byen.

Events -

Året rundt udfolder bylivet sig rundt omkring i de mange bygninger og på de mange smukke pladser i Carlsberg Byen. Der er altid spændende aktiviteter og events på vej for hele familien, så hold jer opdateret her. Events

Dit, mit og vores bykvarter -

Carlsberg Byen er et levende kvarter, hvor man bor, arbejder, hænger ud, cykler igennem, klarer sine indkøb, tager en kaffe, uddanner sig og løber en tur. Her ligger butikker op ad kontorer, og boliger op ad uddannelses- og daginstitutioner. Gå på opdagelse i det nye københavnerkvarter, som allerede er godt besøgt og befolket. Kom tæt på kvarteret
Ny Carlsberg Vej i Carlsberg Byen