Kulturweekend i Carlsberg Byen

8. februar 2018
Kom forbi Carlsberg Byen denne weekend d. 9 - 10. februar, når det nye bykvarter byder på farverig fastelavn for hele familien, fernisering af fire kunstudstillinger og en skæg teaterkoncert for børn.

I weekenden d. 9. - 10. februar skal du lægge vejen forbi den gamle bryggerigrund, når vi har skruet helt op for kultur- og bylivet i det nye bykvarter. Weekenden byder nemlig på både farverig fastelavnsfest, kunstfernisering og børneteater. 

Årets hyggeligste og sjoveste fastelavnsfest for hele familien finder sted i Kedelhallen med kåring af hele 50 kattekonger og -dronninger, Danmarks største fastelavnsris, tøndeslagning, ansigtsmaling for børn og selvfølgelig masser af slikposer, popcorn og candyfloss. Der vil være gratis adgang hele dagen.

Som en del af fastelavnsfesten vil Teater Fantast desuden opføre børneteateret "Mustafas Kiosk: En strid teaterkoncert" med masser af instrumenter, parykker, dukker og kostumer.

Kulturgeneratoren, der holder til i kælderen i den gamle Maskincentral, slår fredag desuden dørene op og inviterer indenfor til fernisering af ikke mindre end fire fantastiske kunstudstillinger under navnet Generator Preview.

Vi glæder os til at se jer alle!

Events -

Året rundt udfolder bylivet sig rundt omkring i de mange bygninger og på de mange smukke pladser i Carlsberg Byen. Der er altid spændende aktiviteter og events på vej for hele familien, så hold jer opdateret her. Events

Dit, mit og vores bykvarter -

Carlsberg Byen er et levende kvarter, hvor man bor, arbejder, hænger ud, cykler igennem, klarer sine indkøb, tager en kaffe, uddanner sig og løber en tur. Her ligger butikker op ad kontorer, og boliger op ad uddannelses- og daginstitutioner. Gå på opdagelse i det nye københavnerkvarter, som allerede er godt besøgt og befolket. Kom tæt på kvarteret