Velkommen til nye beboere

1. juni 2018
Vi byder nye beboere velkommen i deres nye hjem på den gamle bryggerigrund, og vi er glade for at se lys i vinduerne og masser af liv i både Købke Hus, Heiberg Huse og Bindesbøll Hus.

Der har været stor aktivitet på den gamle bryggerigrund den seneste tid, da vi har budt en masse nye beboere velkommen i Carlsberg Byen. De mange beboere er nemlig for nyligt flyttet, eller ved at flytte ind, i både Købke Hus, Heiberg Huse og Bindesbøll Hus i bykvarterets nordøstlige, grønne hjørne.

Det betyder altså, at der med alle de nye beboere nu bor mere end 350 familier, par og enlige i det nye bykvarter, og at der er solgt mere end 550 boliger indtil nu. Med alle de nye beboere i kvarteret, er det fantastisk at se kvarteret blomstre med liv og se planter, cykler og familier samles på terrasser og altaner i deres nye hjem. Velkommen til!

Drømmer du også om at bo i nyt i historiske omgivelser, så er der heldigvis mange flere boliger på vej i Carlsberg Byen i 2018, og næste projekt, Mineralvandshuset, lanceres allerede d. 17. juni. Hvis du skriver dig op i vores Køberkartotek herunder, kan du være blandt de første til at reservere netop din drømmelejlighed.

Et bykvarter med alt, du har brug for -

Få et overblik over kvarteret lige her: Daginstitutioner, uddannelsessteder, butikker og en guide til en dag i Carlsberg Byen. Få overblik over byen her

Dit, mit og vores bykvarter -

Carlsberg Byen er et levende kvarter, hvor man bor, arbejder, hænger ud, cykler igennem, klarer sine indkøb, tager en kaffe, uddanner sig og løber en tur. Her ligger butikker op ad kontorer, og boliger op ad uddannelses- og daginstitutioner. Gå på opdagelse i det nye københavnerkvarter, som allerede er godt besøgt og befolket. Kom tæt på kvarteret