Velkommen til nye beboere

1. juni 2018
Vi byder nye beboere velkommen i deres nye hjem på den gamle bryggerigrund, og vi er glade for at se lys i vinduerne og masser af liv i både Købke Hus, Heiberg Huse og Bindesbøll Hus.

Der har været stor aktivitet på den gamle bryggerigrund den seneste tid, da vi har budt en masse nye beboere velkommen i Carlsberg Byen. De mange beboere er nemlig for nyligt flyttet, eller ved at flytte ind, i både Købke Hus, Heiberg Huse og Bindesbøll Hus i bykvarterets nordøstlige, grønne hjørne.

Det betyder altså, at der med alle de nye beboere nu bor mere end 350 familier, par og enlige i det nye bykvarter, og at der er solgt mere end 550 boliger indtil nu. Med alle de nye beboere i kvarteret, er det fantastisk at se kvarteret blomstre med liv og se planter, cykler og familier samles på terrasser og altaner i deres nye hjem. Velkommen til!

Drømmer du også om at bo i nyt i historiske omgivelser, så er der heldigvis mange flere boliger på vej i Carlsberg Byen i 2018, og næste projekt, Mineralvandshuset, lanceres allerede d. 17. juni. Hvis du skriver dig op i vores Køberkartotek herunder, kan du være blandt de første til at reservere netop din drømmelejlighed.

kedelhallen i carlsberg byen

Kom til åbent hus på søndag - Hver søndag kan du kigge forbi til åbent hus i vores showroom i den gamle Maskincentral, hvor vores boligrådgivere står klar til at hjælpe med spørgsmål om både boligerne og bykvarteret. Du kan også prøve vores interaktive kort eller virtual reality. Få åbningstider og adresser her.

Læs mere om åbent hus

"Derfor faldt vi for Carlsberg Byen" - Rigtig mange mennesker forelsker sig i området og de nye boliger, og de har alle deres helt egne grunde til, hvorfor Carlsberg Byen er det rigtige for dem. Børnefamilierne har alt, hvad de behøver i gåafstand, andre er glade for arkitekturen og nogle tredje er glade for at flytte i en bolig, der er helt ny og med et minimum af vedligeholdelse.

Mød de kommende beboere
Jarl Ross
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.