Velkommen til nye beboere

1. juni 2018
Vi byder nye beboere velkommen i deres nye hjem på den gamle bryggerigrund, og vi er glade for at se lys i vinduerne og masser af liv i både Købke Hus, Heiberg Huse og Bindesbøll Hus.

Der har været stor aktivitet på den gamle bryggerigrund den seneste tid, da vi har budt en masse nye beboere velkommen i Carlsberg Byen. De mange beboere er nemlig for nyligt flyttet, eller ved at flytte ind, i både Købke Hus, Heiberg Huse og Bindesbøll Hus i bykvarterets nordøstlige, grønne hjørne.

Det betyder altså, at der med alle de nye beboere nu bor mere end 350 familier, par og enlige i det nye bykvarter, og at der er solgt mere end 550 boliger indtil nu. Med alle de nye beboere i kvarteret, er det fantastisk at se kvarteret blomstre med liv og se planter, cykler og familier samles på terrasser og altaner i deres nye hjem. Velkommen til!

Drømmer du også om at bo i nyt i historiske omgivelser, så er der heldigvis mange flere boliger på vej i Carlsberg Byen i 2018, og næste projekt, Mineralvandshuset, lanceres allerede d. 17. juni. Hvis du skriver dig op i vores Køberkartotek herunder, kan du være blandt de første til at reservere netop din drømmelejlighed.

kedelhallen i carlsberg byen

Kom til åbent hus på søndag - Hver søndag kan du kigge forbi til åbent hus i færdige prøvelejligheder og i vores showroom i den gamle Maskincentral. Få åbningstider og adresser her.

Læs mere om åbent hus

"Derfor faldt vi for Carlsberg Byen" - Rigtig mange mennesker forelsker sig i området og de nye boliger, og de har alle deres helt egne grunde til, hvorfor Carlsberg Byen er det rigtige for dem. Børnefamilierne har alt, hvad de behøver i gåafstand, andre er glade for arkitekturen og nogle tredje er glade for at flytte i en bolig, der er helt ny og vedligeholdelsesfri.

Mød de kommende beboere
Jarl Ross
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.