Bæredygtigt tøjmarked i den gode sags tjeneste

21. august 2018
I søndags var der gang i den i Carlsberg Byen, da modebevidste københavnere besøgte Copenhagen Fashion Weeks bæredygtige tøjmarked i Kulturgeneratoren, hvor der blev samlet ind til Red Barnets landsindsamling.

I forbindelse med Københavns modeuge afholdt folkene bag Copenhagen Fashion Week i søndags deres årlige bæredygtige CFW Fashion Market i den gamle Maskincentral, hvor det var muligt at shoppe unikke styles fra danske brands og udvalgte kreative personligheders garderobe. Derudover kunne man byde på bortauktionerede front-row outfits fra det netop overståede Copenhagen Fashion Week SS19 - alt sammen i den gode sags tjeneste. Hvert år går pengene fra tøjsalget og auktionerne til en udvalgt mærkesag, og i år gik al fortjeneste til Red Barnets landsindsamling, som hjælper udsatte børn verden over.

Dagens tema var i høj grad cirkulær livsstil. Udover muligheden for at opgradere garderoben med god samvittighed kunne shopperne også blive klogere på, hvordan man kombinerer mode og bæredygtighed under den spændende paneldebat "Sustainable Shopping". Paneldebatten handlede om, hvordan man balancerer de to ting og tager kampen op for en grønnere og mere bæredygtig modeindustri. Med i debatten var bl.a. Camilla Lerberg, afdelingschef for kommercielle partnerskaber ved Red Barnet og medstifter- og ejer af Scandinaviansustainable.com, Michéle Christensen.

Med hjælp fra modebevidste kvinder, mænd og børn, fik Copenhagen Fashion Week indsamlet et flot beløb til Red Barnets landsindsamling og udsatte børn i Danmark og resten af verden.

Billedkreditering: Frederik Valdemar Kjeldgaard

Events -

Året rundt udfolder bylivet sig rundt omkring i de mange bygninger og på de mange smukke pladser i Carlsberg Byen. Der er altid spændende aktiviteter og events på vej for hele familien, så hold jer opdateret her. Events