Officiel indvielse af Europaskolen

29. november 2018
H.K.H. Prinsesse Marie og overborgmester Frank Jensen klippede båndet og indviede i dag officielt den nye skole, der nu danner rammerne for 1.000 nye skolebørn i Carlsberg Byen.

Hver morgen vrimler det med børn på Ny Carlsberg Vej, når de møder ind i deres helt nye rammer for Europaskolen. I dag blev skolen officielt indviet med taler fra bl.a. H.K.H. Prinsesse Marie, overborgmester Frank Jensen, børne- og ungdomsborgmester Jesper Christensen og selvfølgelig Carlsberg Byens administrerende direktør, Jens Nyhus.

Udover taler bød den officielle åbning på flotte sange og taler fra eleverne på den internationale skole, mens H.K.H. Prinsesse Marie og overborgmester Frank Jensen klippede båndet til den officielle indvielse af Københavns nye, internationale skole.

Velkommen til de 1.000 elever og 100 lærere, der skal have deres daglige gang i den nyopførte folkeskole på den gamle bryggerigrund!

Nyheder -

Bykvarteret er i rivende udvikling, og de gode historier står i kø for at blive fortalt. Her finder du de seneste nyheder fra kvarteret, hvor der hver dag sker nye, spændende ting. Giv mig de seneste nyheder

Daginstitutioner tæt på gør hverdagen nem -

Udover de mange daginstitutioner på Frederiksberg og Vesterbro rummer Carlsberg Byen også gode pasningsmuligheder til de mindste. Vuggestue, børnehave og skole får du helt tæt på. En ekstra bonus er de få biler i gadebilledet, så skolebørnene trygt og sikkert kan gå til og fra skole. Læs mere om daginstitutioner