Rendering af Roed Lagerbygning eksterior

Historisk lagerbygning transformeres til moderne kontorejendom

24. januar 2019
Nok engang lyder startskuddet til en ombygning af en smuk, historisk ejendom i Carlsberg Byen. Rød Lagerbygning, der ligger tæt på Carlsbergs kommende hovedkontor, blev brugt som værksted og lagerbygning op gennem 1900-tallet, og nu begynder den nænsomme tranformation til 6000 m² moderne kontorer på den unikke beliggenhed.

På Gamle Carlsberg Vej - tæt ved Carlsbergs kommende hovedsæde, Brygmester Hus og Visit Carlsberg - ligger den karakteristiske bygning, Rød Lagerbygning. I bryggeritiden fungerede bygningen som værksted og lagerbygning for de til bryggeriets tilknyttede håndværk, og frem mod 2020 vil den nu gennemgå en forvandling til moderne kontorbygning. CapMan Real Estate har netop købt ejendommen, og i samarbejde med REVCO vil de udvikle den til en topmoderne kontorejendom med respekt for bygningens historie og fortid som industribygning på bryggeriet.

Ejendommen bliver istandsat med opgraderede facader, og de gamle kældre, der oprindeligt blev anvendt til opbevaring, får nyt liv og vil ingå som en integreret del af det samlede projekt. Med i planerne er også en ekstra etage på toppen af den eksisterende murstensbygning, der tilmed får en 400 m² tagterrasse med flot udsigt over Søndermarken og resten af kvarteret.
Rendering af Roed Lagerbygning eksterior
Rendering af Roed Lagerbygning fra drone
“Dette er en af de sjældne muligheder man får for at købe en ejendom med unikke udviklingsmuligheder i et af de mest eftertragtede områder i København. Vi er meget tilfredse med, at vi er lykkedes med at købe en så spændende og unik ejendom, og vi glæder os til i samarbejde med REVCO at udvikle ejendommen til en topmoderne kontorejendom. REVCO har solid erfaring i arbejdet med udviklingen af sådanne transformationsejendomme, så vi har store forventninger til det samarbejde”, udtaler Peter Gill, Investeringsdirektør i CapMan Real Estate.
Som det gælder for de fleste af de gamle industriejendomme, kræver det en del kreativitet at ombygge disse ejendomme til anvendelige bygninger, og jeg er i den forbindelse imponeret over de ideer, som er bragt på banen for denne ejendom.
Jens Nyhus, adm. direktør, Udviklingsselskabet Carlsberg Byen P/S

Virksomhederne der allerede bor i Carlsberg Byen -

"Beliggenheden og dét at være en del af et spændende sted og et område, der hele tiden udvikler sig, var det, der trak mest og gjorde Carlsberg Byen til det oplagte valg for os." Hvilke virksomheder er allerede rykket ind?

Få et kontor som ingen andre -

Leder I efter nye kontorlokaler i midten af København? I Carlsberg Byen får I et levende byliv udenfor døren og en moderne arbejdsplads, som er nem og hurtig at komme til og fra.
Se ledige kontorlokaler