byens bedste burger: Gasoline Grill åbner i Carlsberg byen

1. maj 2019
I morgen, den 2. maj 2019, inviterer Gasoline Grill for første gang gæsterne indenfor og ned at sidde i deres nye burgerbar i Carlsberg Byen. Gasoline Grill's burgere taler for sig selv og med endnu en nominering til Byens Bedste Burger af AOK og Berlingske er der ingen tvivl om, at en ny publikumsdarling er landet i bykvarteret.

Gasoline Grill er kendt i hele København for deres no nonsense-burgere, der efter bedste amerikanske forbillede er simpel med gode råvarer - og økologisk. Konceptet fungerer rigtigt godt, og særligt siden 2017, hvor Gasoline Grill's burgere blev kåret som en af verdens 27 bedste burgere af amerikanske Bloomberg, har fanskaren været stor, voksende og trofast. 

Når Gasoline Grill i morgen åbner på Bryggernes Plads i Carlsberg Byen er det i en ombygget, historisk bygning fra 1880-1881, der er tegnet af arkitekten Vilhelm Dahlerup. Han står også bag Det Kongelige Teater og Hotel d'Angleterre, så bygningen bærer på mange måder en stor kulturarv. Den røde murstensbygning midt på pladsen har under bryggertiden bl.a. fungeret som kedelhus og senere hen som den lokale købmand for arbejderne på bryggeriet. Nu genopstår bygningen som byens lokale burgerbar og inviterer alle indenfor i deres flotte og industrielle lokaler. 


Hvad: Gasoline Grill
Hvor: Bryggernes Plads 1, 1799 København V