KLP Ejendomme køber stor kontorejendom i Carlsberg Byen

28. maj 2019
Norske KLP Ejendomme køber den 19.700 kvm store kontorejendom, E.C. Hansen Hus, i bykvarteret. Bygningen står klar til indflytning i starten af 2021, og lejeren er allerede på plads: IT-virksomheden Visma rykker ind på den attraktive adresse med en lang lejekontrakt i hånden.
Under navnet E.C. Hansen Hus opføres Carlsberg Byens største kontorejendom, og med både ejer og lejer på plads må projektet siges at være en succes allerede.
 
Adm. direktør i KLP Ejendomme, Søren Risager-Hansen, er begejstret for den nye investering, lyder det i en pressemeddelelse.
 
– Vi glæder os til også at blive en del af det nye erhvervsmiljø i Carlsberg Byen, og med vores ejendomme i Sydhavn, Nordhavn og Ørestad er vi nu repræsenteret i de fire mest attraktive vækstcentre i hovedstadsområdet. Samtidig ser vi frem til at arbejde sammen med Visma, for vi tror, at it-segmentet fortsat vil vokse i København.
 
Han lægger desuden vægt på, at der har været en konstruktiv dialog og et godt match med Carlsberg Byen P/S, der i hele forløbet har været en yderst kompetent sælger med professionel organisation. Hos sælger deler adm. direktør, Jens Nyhus, også den glæde.
 
– Vi er utroligt glade for aftalen med KLP, som vi har været i løbende dialog med. KLP har sat sig godt ind i kulturen, historien og ånden i Carlsberg Byen, og de deler vores vision for udviklingen af området. Samtidigt har de vist sig som en særdeles seriøs og professionel samarbejdspartner, som vi ser frem til få ombord i Carlsberg Byen.
 
Selve ejendommen er udviklet af Carlsberg Byen, som også står for opførelsen og er tegnet af Danielsen Architecture. Ejendommen vil blive bygget over de næste 2 år, og står færdig til overtagelse og indflytning primo 2021, hvor KLP Ejendomme samtidig åbner deres store flerbrugerejendom på Kay Fiskers Plads i Ørestad med mere end 50.000 m2 fleksibelt og serviceret kontor til udlejning for flere brugere.
 
Hos KLP Ejendommes norske ejere KLP Eiendom er det også en stor dag for adm. direktør Gunnar Gjørtz.
 
– Med dette køb har vi sikret os en moderne og fleksibel kontorejendom i København på en beliggenhed, som udvikler sig til at blive et centralt og attraktivt nærmiljø. Vi glæder os til at åbne dørene for Visma i 2021.

Læs mere om, hvorfor Visma valgte at rykke virksomheden på adressen i Carlsberg Byen.