udsigt over carlsberg byen

Ny Podcast om Carlsberg Byen

20. maj 2019
Fælles for de smukke, fredede bygninger i Carlsberg Byen er, at de alle er unikke og detaljerige i deres murværk, og den tradition bygges der videre på i den nye arkitektur i Carlsberg Byen.

"Tegl er født ind i Carlsberg Byen" - sådan starter Carlsberg Byens adm. direktør, Jens Nyhus, ud i podcasten om Carlsberg Byens udvikling og byggerier til Radiotegl. 

I den nye podcast, du kan finde herunder, kan du høre, hvordan der i Carlsberg Byen arbejdes med sammenhængskraften mellem de fredede og nye bygninger, historien bag fx genbrugsmurstenene i Jacobsen Hus, og hvordan byggeriet spiller sammen med Det Grå Hus, og om tankerne bag det store, arkitektoniske puslespil, der er med til at give Carlsberg Byen karakter og gøre det til et unikt område i København.

Hør hele podcasten med alle historierne om murværket og byggerierne i Carlsberg Byen her.

Vi har bygninger, der har stået her stort set siden 1847, hvor bryggeren flyttede herud, og man kan se, at de står her endnu, de har det godt, de er sunde og folk er glade for dem. Og det er klart, at vi vil gerne indføre en nutidsarkitektur, [...] hvor vi genbruger mange af de firnurligheder, som er i de gamle bygninger.
Jens Nyhus, adm. direktør, Carlsberg Byen
theodora hus
Hotel Ottilia
historie i carlsberg byen

Kom tæt på de fredede bygninger på området - Røde tegl, fin ornamentik, mosaikker, bronzeskulpturer og byggeteknikker i særklasse. I Carlsberg Byen er mursten ikke bare mursten. De gamle industribygninger fortæller historien om bykvarterets fortid som bryggeri. De historiske bygninger er et stykke danmarkshistorie, der giver området karakter og skaber den helt særlig atmosfære, der er Carlsberg Byen.

Læs om de fredede bygninger her

Kom til åbent hus på søndag - Hver søndag kan du kigge forbi til åbent hus i vores showroom i den gamle Maskincentral, hvor vores boligrådgivere står klar til at hjælpe med spørgsmål om både boligerne og bykvarteret. Du kan også prøve vores interaktive kort eller virtual reality. Få åbningstider og adresser her.

Læs mere om åbent hus
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.