udsigt over carlsberg byen

Ny podcast om Carlsberg Byen

19. maj 2019
Fælles for de smukke, fredede bygninger i Carlsberg Byen er, at de alle er unikke og detaljerige i deres murværk, og den tradition bygges der videre på i den nye arkitektur i Carlsberg Byen.

"Tegl er født ind i Carlsberg Byen" - sådan starter Carlsberg Byens adm. direktør, Jens Nyhus, ud i podcasten om Carlsberg Byens udvikling og byggerier til Radiotegl. 

I den nye podcast, du kan finde herunder, kan du høre, hvordan der i Carlsberg Byen arbejdes med sammenhængskraften mellem de fredede og nye bygninger, historien bag fx genbrugsmurstenene i Jacobsen Hus, og hvordan byggeriet spiller sammen med Det Grå Hus, og om tankerne bag det store, arkitektoniske puslespil, der er med til at give Carlsberg Byen karakter og gøre det til et unikt område i København.

Hør hele podcasten med alle historierne om murværket og byggerierne i Carlsberg Byen her.

Vi har bygninger, der har stået her stort set siden 1847, hvor bryggeren flyttede herud, og man kan se, at de står her endnu, de har det godt, de er sunde og folk er glade for dem. Og det er klart, at vi vil gerne indføre en nutidsarkitektur, [...] hvor vi genbruger mange af de firnurligheder, som er i de gamle bygninger.
Jens Nyhus, adm. direktør, Carlsberg Byen
theodora hus
Hotel Ottilia
historie i carlsberg byen

Mineralvandsfabrikken: Arkitekten fortæller om forvandlingen -

Det er den prisvindende arkitekt Dorte Mandrup, der står bag transformationen fra frabrik til boliger. Her kan du få hendes tanker og overvejelser bag og se hvilken fransk arkitekt, der også er hentet inspiration hos. Læs om de arkitektoniske overvejelser her

Kom til åbent hus -

Du er inviteret til åbent hus i det nye showroom lige ved siden af den ikoniske Elefantporten. Her kan du snakke med vores ejendomsmæglere, se udvalgte boliger i virtual reality og meget mere. Læs mere om åbent hus og hold dig opdateret på åbningstider her. Læs mere om åbent hus