sæt tænderne i dine favoritter til Blooming September

3. september 2019
Vær med, når favoritter som Sidecar, District Tonkin, Empirical Spirits, PMY, Leckerbaer og mange andre lokker med lækre mad- og drikkeoplevelser af høj kvalitet. Vi håber, du er sulten, for listen af Need To Try-mad er lang, når Blooming September skydes i gang den 13. - 15. september. 
Blooming September i Carlsberg Byen er tre dage med musik, pop up-shops, aktiviteter og workshops for hele familien og ikke mindst spændende street food og restauratører, der lokker med ekstraordinære madoplevelser og udfordrer dine smagsanser. Alt sammen markerer, at Bryggernes Plads nu officielt er åbnet.

KOM OG MØD:

 • Sidecar: Hvis du ikke allerede er fan af populære Sidecar, så vil du virkelig ikke gå glip af det, når de serverer deres nærmest ikoniske brunch og picnicmenu.

 • Bar'Vin: Måske har du allerede besøgt populære Bar'Vin på Skindergade? Hvis ikke, har du nu chancen, når de gæster Blooming September med en pop up, der serverer nøje udvalgt vin flankeret af en lige så lækker tartar. 

 • PMY: Får tanken om latinamerikansk mad dine smagsløg til at råbe hurra, kan du glæde dig til at besøge PMY, der i 2018 høstede en michelin-stjerne for sin autencitet og passion for netop det latinamerikanske køkken.
 • District Tonkin: Bánh mì er navnet på det vietnamisiske sandwich, der kombinerer det sydøstasiatiske farverige køkken med franske baguettes med masser af smag, og District Tonkin er mestre i netop dén disciplin. 
 • Gasoline Grill: De københavnske burgerbarer er efterhånden mange, men blandt de bedste er Gasoline Grill, der laver burgere efter amerikansk forbillede med økologiske råvarer og en fanskare, der vokser og vokser.
 • Leckerbaer: 44.000 fans følger med på Leckerbaer's Instagramprofil, der flyder over med billeder og videoer af små kagekunstværker, men hvorfor nøjes med at kigge? Nu kan du smage de fine og velsmagende minikager, når Leckerbaer lokker til Blooming September.
 • Banana: Siden 2017 har Banana sørget for bæredygtig, vegansk is uden raffineret sukker, sødet naturligt af selve frugten. Normalt huserer de på Jægersborggade. Nu får du fornøjelsen i Carlsberg Byen, når de gæster Blooming September.
 • Kopan: Fra Kopan-cyklen serveres dampende varme dumplings og kimchi-retter i en smagseksplosion af den gode slags. 
 • ByBi: Mange københavnere kender ByBi for deres rene, lokalt producerede honning. Denne weekend sælger de honning og afholder små workshops med søde smagninger.
 • Empirical Spirits: Det kendte destilleri holder spiritus-smagninger, som du ikke har prøvet det før. Kom og tag del i begejstring over, at stifterne valgte at starte et 'boozery', der med deres egne ord "udtrykker det smagfulde og det lækre på en helt ny måde."
 • Ciderrevolution: Kan man være cidernørd, er det lige præcis, hvad mændene bag Ciderrevolution er. Deres mission er klar: De vil servere rigtig cider til folket. Det gør de denne weekend fra deres pop up-bar på Bryggernes Plads.
 • Fællesgro: Fællesgro er lig med frisk økologisk grønt hentet direkte fra mark til by. Normalt skal du være medlem for at nyde godt af de friske afgrøder, men til Blooming September kommer Fællesgro med løssalg, friskost, æg, brød og frisk burrata på en tallerken til at spise med det samme. 
 • Tramonto Copenhagen: Fra den italienske restaurants store tagterrasse kan du skue ud over hele eventen på Bryggernes Plads; kvarterets måske bedste udsigt, drinks og pizza.
 • Hotel Ottilia: Fra hotelværelsernes karakteristiske runde vinduer kan hotelgæsterne kigge ud over pladsen, mens Blooming September løber af stablen. Hotelbaren disker op med en legendarisk "Gin Flight" - en smagning af tre gin med valgfri tonic. Snyd ikke dig selv for at besøge hotelbaren, der imponerer de fleste, og som gang på gang høster flotte anmeldelser.  

Fik du set hvilke af dine favoritbrands, der "popper up" under Blooming September?