slip ungerne løs til blooming september

9. september 2019
Workshops for hele familien sammen med de gode folk bag Bybi, stort gademaleri med kridt, hestevognskørsel i kvarteret og børneaktiviteter for de mindste sammen med BUSTER filmfestival. Tag ungerne med til en festlig weekend den 13. - 15. september, hvor en masse sjove oplevelser venter til Blooming September. 

Denne fredag, lørdag og søndag bobler kvarteret med god stemning, pop up-shops, musik, madoplevelser og ikke mindst en masse sjove aktiviteter for kvarterets mindste. Med andre ord: Både voksne og små er garanteret en god dag, når I lægger vejen forbi Københavns nye bykvarter til Blooming September.

SLIP UNGERNE LØS TIL

  • Slip fantasien løs, når alle børn og barnlige sjæle er med til at lave det største kridt-gademaleri i Carlsberg Byen. Det sker lørdag kl. 12 - 16 bag ved Europaskolen på Ny Carlsberg Vej 100, 1799 København V.
  • BUSTER filmfestival er Danmarks største film- og mediefestival for børn og unge. De gode folk bag festivalen kommer lørdag og søndag med en masse sjove lege, som ungerne kan hygge sig med. Lørdag kl. 12 - 16 og søndag kl. 11 - 15 bag ved Europaskolen på Ny Carlsberg Vej 100, 1799 København.
  • Bryggerhestene er klar til at køre hele familien rundt i kvarteret i hestevogn. Hop på en hestevogn lørdag eller søndag kl. 12 - 15. Vognen holder foran J.C. Jacobsens Gade 17 tæt ved Kridttårnet.
  • Udover smagning og salg af lokalt produceret honning kan I deltage hos Bybi, når de afholder workshops for børn. Her kan ungerne prøve kræfter med "rul selv"-lys lavet af bivoks-plader fra de lokale bier. Fredag kl. 15 - 20, lørdag kl. 11 - 20 og søndag kl. 11 - 16 ved Bybi's pop up-shop på Bryggernes Plads, 1799 København V.

Fik du set det store opbud af restauratører, der i denne ene weekend popper up på Bryggernes Plads med lækre mad- og drikkeoplevelser til store og små?