Vesterbro kåret til en af verdens hotteste bydele

24. september 2019
Globalt kultur- og rejsemagasin har netop kåret Vesterbro til en af verdens hotteste bydele lige nu - og de har også rettet deres øjne mod Carlsberg Byen. Læs her, hvor du både skal spise, drikke og bo på Vesterbro.

På listen over verdens hotteste bydele, et sted mellem Astoria i New York og Old Havana i Cuba, finder du lille Vesterbro. Det globale kultur- og rejsemagasin TimeOut har nemlig netop udråbt den københavnske bydel til et af verdens hotteste lige nu:

"Vesterbro’s seedy past as Copenhagen’s red-light district has given way to culture, nightlife, and bustle. Stretching south-west from the famous Tivoli Gardens, this creative hotspot is now home to artists, designers, filmmakers, and photographers, and a slew of organic food joints, vintage boutiques and craft beer bars have followed in their wake."

I følge det populære magasin skal du smage de bedste danske ingredienser hos Cofoco, drikke Østersø Cola på Liedkoeb, tage en tur i Rutchebanen i Tivoli, mens du skal bo i en af Københavns mest ikoniske bygninger på det nyåbnede Hotel Ottilia, der ligger centralt i Carlsberg Byen.

Læs hele Time Outs anbefaling af Vesterbro og 49 andre hotte bydele her.

Et bykvarter med alt, du har brug for -

Få et overblik over kvarteret lige her: Daginstitutioner, uddannelsessteder, butikker og en guide til en dag i Carlsberg Byen. Få overblik over byen her

Nyheder fra Carlsberg Byen direkte i din indbakke? 

Tilmeld dig Carlsberg Byens nyhedsbrev og få ugentlige nyheder fra Københavns nye bykvarter.  Tilmeld dig her