Vesterbro kåret til en af verdens hotteste bydele

24. september 2019
Globalt kultur- og rejsemagasin har netop kåret Vesterbro til en af verdens hotteste bydele lige nu - og de har også rettet deres øjne mod Carlsberg Byen. Læs her, hvor du både skal spise, drikke og bo på Vesterbro.

På listen over verdens hotteste bydele, et sted mellem Astoria i New York og Old Havana i Cuba, finder du lille Vesterbro. Det globale kultur- og rejsemagasin TimeOut har nemlig netop udråbt den københavnske bydel til et af verdens hotteste lige nu:

"Vesterbro’s seedy past as Copenhagen’s red-light district has given way to culture, nightlife, and bustle. Stretching south-west from the famous Tivoli Gardens, this creative hotspot is now home to artists, designers, filmmakers, and photographers, and a slew of organic food joints, vintage boutiques and craft beer bars have followed in their wake."

I følge det populære magasin skal du smage de bedste danske ingredienser hos Cofoco, drikke Østersø Cola på Liedkoeb, tage en tur i Rutchebanen i Tivoli, mens du skal bo i en af Københavns mest ikoniske bygninger på det nyåbnede Hotel Ottilia, der ligger centralt i Carlsberg Byen.

Læs hele Time Outs anbefaling af Vesterbro og 49 andre hotte bydele her.

Kom til åbent hus -

Du er inviteret til åbent hus i showroomet i den gamle Maskincentralen, hvor du kan tale med en af vores ejendomsmæglere, der ved alt om boligerne og kvarteret. Læs mere og hold dig opdateret på åbningstider m.m. herunder. Læs mere om åbent hus

Nyheder fra Carlsberg Byen direkte i din indbakke? 

Tilmeld dig Carlsberg Byens nyhedsbrev og få ugentlige nyheder fra Københavns nye bykvarter.  Tilmeld dig her
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.