Vesterbro kåret til en af verdens hotteste bydele

24. september 2019
Globalt kultur- og rejsemagasin har netop kåret Vesterbro til en af verdens hotteste bydele lige nu - og de har også rettet deres øjne mod Carlsberg Byen. Læs her, hvor du både skal spise, drikke og bo på Vesterbro.

På listen over verdens hotteste bydele, et sted mellem Astoria i New York og Old Havana i Cuba, finder du lille Vesterbro. Det globale kultur- og rejsemagasin TimeOut har nemlig netop udråbt den københavnske bydel til et af verdens hotteste lige nu:

"Vesterbro’s seedy past as Copenhagen’s red-light district has given way to culture, nightlife, and bustle. Stretching south-west from the famous Tivoli Gardens, this creative hotspot is now home to artists, designers, filmmakers, and photographers, and a slew of organic food joints, vintage boutiques and craft beer bars have followed in their wake."

I følge det populære magasin skal du smage de bedste danske ingredienser hos Cofoco, drikke Østersø Cola på Liedkoeb, tage en tur i Rutchebanen i Tivoli, mens du skal bo i en af Københavns mest ikoniske bygninger på det nyåbnede Hotel Ottilia, der ligger centralt i Carlsberg Byen.

Læs hele Time Outs anbefaling af Vesterbro og 49 andre hotte bydele her.

Kom til åbent hus på søndag - Hver søndag er du inviteret til åbent hus i showroomet i den gamle Maskincentral, hvor du kan tale med en af vores ejendomsmæglere, der ved alt om boligerne og kvarteret.

Læs mere om åbent hus

Nyheder fra Carlsberg Byen direkte i din indbakke?  Tilmeld dig Carlsberg Byens nyhedsbrev og få ugentlige nyheder fra Københavns nye bykvarter. 

Tilmeld dig her
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.