godt nyt til alle kreative

1. oktober 2019
Måske har du allerede set den meterhøje fyldepen, der markerer indgangen til kvarterets nyeste forretning på Bohrsgade 43-47? Her har kunst- og papirforretningen Stelling slået dørene op til en ny, flot forretning, som begejstrer alle, der elsker at være kreative.
Da klokken nærmede sig 12 den 14. september var køen foran Stellings nye forretning blevet godt 100 meter lang. Langs Ny Carlsberg Vej ventede folk spændt på at se den nye forretning og få fingrene i de gode tilbud, der var annonceret på åbningsdagen. 

Scenen blev sat af to kunstnere med staffelier, der stod foran butikken og malede smukke akvarelbilleder af kvarterets historiske bygninger, mens tre street artists var i gang med at dekorere 15 meter byggepladshegn på den modsatte side af gaden. Indenfor spillede et lille orkester musik for de begejstrede kunder, der i en lind strøm lagde vejen forbi i løbet af dagen. 

Læg vejen forbi Stelling næste gang kreativiteten skal have afløb og indhent inspiration og kvalificeret rådgivning om Stellings store sortiment indenfor papir- og kunst. Find butikkens åbningstider på stelling.dk.

Om Stelling

Stelling er et toneangivende firma med 150 års erfaring med kvalificeret service og et stort sortiment af kunst- og papirartikler til de fleste former for kreativ udfoldelse. I forvejen specialiserer Stelling sig i indramning, kunstnerartikler og papir og penne, der sælges fra flere traditionsrige forretninger på Frederiksberg og i Indre by. Bl.a. er Stelling's papirhandel på Nikolaj Plads en af Københavns ældste butikker.

Hos Stelling finder du det meste indenfor penne, papir- og kunstnerartikler...

Se alle butikkerne i Carlsberg Byen -

Tjek oversigten over kvarterets butikker og oplevelser lige her og lad dig inspirere til, hvor turen skal gå hen næste gang.  Se butikkerne her