Lampemesteren Carlsberg Byen

designerlamper og ekspertvejledning hos ny lampebutik i carlsberg byen

31. oktober 2019
Fra den 9. november kan du gå på opdagelse i et helt særligt designunivers med brands som Fritz Hansen, &tradition og Louis Poulsen, når Lampemesteren slår dørene op på Bohrsgade 31, 1799 KBH V.

Lampemesteren, en af landets største butikker indenfor designerbelysninger, har besluttet sig for at åbne en ny lampebutik og værne om det, som mange butikker har glemt – direkte kundekontakt og vejledning. Hos Lampemesteren ved de godt, at e-handel er en nødvendig del af det at føre forretning – men de tror på kombinationen af webshop og en fysisk butik, hvor man kan se produkterne med egne øjne.

Lørdag den 9. november fra klokken 12-18 er den første åbningsdag i Lampemesterens showroom og butik i Carlsberg Byen, og her vil de netop værne om oplevelsen af at være til stede i lampeuniverset, hvor kunderne kan forvente at få en helhedsoplevelse - lidt ligesom at besøge en kunstudstilling. Dygtige lampeeksperter vil stå klar med en kæmpe viden om designerlamper og ikke mindst en varm kop kaffe, når du besøger den butikken.

Lampemesteren åbner på Bohrsgade 31 lørdag den 9. november, og det bliver et brag af en fest! Der vil være goodiebags, konkurrencer og unikke tilbud på udvalgte designerlamper - og alle er velkomne!

Byrum i Carlsberg Byen -

Der bliver i alt anlagt 25 byrum og haver i Carlsberg Byen, og mange af dem står allerede klar nu. Nogle er store, åbne pladser med liv og udendørsservering fra de nærliggende caféer, som man kender det fra indre København. Andre byrum er gemt mere af vejen - til dem, der har brug for en stille stund. Se de 25 byrum

Events -

Året rundt udfolder bylivet sig rundt omkring i de mange bygninger og på de mange smukke pladser i Carlsberg Byen. Der er altid spændende aktiviteter og events på vej for hele familien, så hold jer opdateret her. Events