Invitation: sneak peek på ny restaurant

10. december 2019
Med en fortid hos bl.a. Tribeca og Bæst har Giuseppe Oliva bestemt bevist, at han om nogen kan lave en god pizza. Nu er han og hans team snart klar til at invitere gæster indenfor på Københavns nye, italienske pizzeria: Surt.
 
Tag din ven eller familie med til en italiensk oven-warming og få en øl sammen med de gode folk bag Surt, inden restauranten officielt åbner. Pssst... Stenovnen er stadig ikke helt tør, så pizzaerne må vente lidt endnu.
 
Hvad: Oven-warming hos kvarterets nyeste restaurant, Surt
Hvor: Bag Elefanterne 2, 1799 København V 
Hvornår: Torsdag 12/12 kl. 16-19
 

Mere end 100 øl -

I forrige uge åbnede en anden restaurant kun 100 meter længere nede af gaden fra Surt. Carls er navnet på den store restaurant og ølbar, der er klar til at begejstre gæsterne med intet mindre end 100 forskellige slags Carlsberg-øl. Læs om åbningsfesten hos Carls her

Dit, mit og vores bykvarter -

Carlsberg Byen er et levende kvarter, hvor man bor, arbejder, hænger ud, cykler igennem, klarer sine indkøb, tager en kaffe, uddanner sig og løber en tur. Her ligger butikker op ad kontorer, og boliger op ad uddannelses- og daginstitutioner. Gå på opdagelse i det nye københavnerkvarter, som allerede er godt besøgt og befolket. Kom tæt på kvarteret
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.