elefantporten i carlsberg byen

gratis smagsprøver i dag: smag dig frem til den rette julestemning på købkes plads

6. december 2019
I dag kl. 14 - 18 kan du sætte ekstra skub i julestemningen med lidt gløgg og gratis smagsprøver fra Stinelund Vin, mens du finder familiens juletræ på Købkes Plads ved Netto.
Stinelund Vin samarbejder denne fredag med Jul Til Døren om at forsøde din juletræsjagt blandt juletræerne på Købkes Plads. I dag - og kun i dag - vil Stinelund Vin dele smagsprøver ud af deres mousserende hvidvin og fadlagrede hedvin, som er perfekt til jul og nytår, lyder det.
 
Stinelund Vin medbringer også deres økologiske æblecider, som går fint an som en velkomstdrink, så stik snuden forbi Købkes Plads foran Netto og smag på sagerne, lyder opfordringen. Der vil også være mulighed for at købe et glas gløgg at varme sig på, mens du smager løs.

Lidt om Stinelund
Stinelund Vin er en lille vingård på Lolland i udkanten af Døllefjelde. I Stinelund Vin eksperimenterer man med mange forskellige produkter. Således tæller sortimentet både hvidvin, mousserende hvid- og rødvin, cider, hedvin samt rødvinseddike. Fælles for alle produkterne er, at de er dyrket og fremstillet ud fra økologiske principper. 

Læs mere på stinelund.dk.

Har du ikke fået købt juletræet? 

Så frygt ej. De flinke juletræssælgere på Købkes Plads har åbnet til og med den 22. december og fylder jævnligt op med fine, økologiske juletræer. Se åbningstider her

Events -

Året rundt udfolder bylivet sig rundt omkring i de mange bygninger og på de mange smukke pladser i Carlsberg Byen. Der er altid spændende aktiviteter og events på vej for hele familien, så hold jer opdateret her. Events