internationalt gymnasium åbner i carlsberg byen

8. januar 2020
Til sommer åbner European School Copenhagen en ny gymnasieafdeling, hvor der både er en engelsk og en dansk sprogsektion. Alle er velkomne til informationsaften mandag den 13. januar.

I 2014 blev Europaskolen etableret for at styrke det internationale miljø i København, og i 2018 flyttede skolen ind i nye lokaler i Carlsberg Byen, hvor cirka 550 elever fra børnehaveklasse til og med 8. klasse lige nu går på skolens danske, engelske og franske linjer.

Nu kan man også søge om optagelse til det internationale gymnasium, hvor skolegangen er struktureret anderledes end på almindelige gymnasier, men hvor en studentereksamen dog stadig er adgangsgivende til danske og europæiske universiteter. Skolens mål er at give eleverne en tværkulturel uddannelse, hvor der er særligt fokus på den globaliserede verden. Af samme grund har sprog en central plads i undervisningen, og eleverne vil derfor blive undervist på deres første fremmedsprog, som kan være engelsk, fransk eller tysk, forklarer rektor Anette Holst i en artikel i Kgs Enghave Bladet.

Gymnasieuddannelsen er gratis, og optagelsen foregår på samme måde som til et dansk gymnasium via optagelse.dk senest den 1. marts 2020.

European School Copenhagen holder informationsaften på Ny Carlsberg Vej 99 mandag den 13. januar klokken 19-21, hvor alle er velkomne.

Læs mere om skolens nye gymnasielinjer her: https://europaskolen.sag.dk/upper-secondary/ eller se mere på European School Copenhagen's facebookside her.

Skole og uddannelse -

I 2018 tog Europaskolen imod de første elever i helt nye lokaler i Carlsberg Byen, og hver dag har mange elever deres daglige gang til og fra skolen. Det samme har ca. 10.000 studerende på Københavns Professionshøjskole, der er flyttet ind tæt ved Carlsberg Station.  Læs om folkeskoler og uddannelse

Daginstitutioner tæt på gør hverdagen nem -

Udover de mange daginstitutioner på Frederiksberg og Vesterbro rummer Carlsberg Byen også gode pasningsmuligheder til de mindste. Vuggestue, børnehave og skole får du helt tæt på. En ekstra bonus er de få biler i gadebilledet, så skolebørnene trygt og sikkert kan gå til og fra skole. Læs mere om daginstitutioner