Skole og uddannelse

Foruden de mange skoler og uddannelsessteder i Carlsberg Byens nærmiljø finder du også flere uddannelsestilbud i Carlsberg Byen. På Københavns Professionshøjskole går ca. 10.000 studerende, og i 2018 åbnede Europaskolen for ca. 900 elever. Der findes desuden også flere daginstitutioner til de små i Carlsberg Byen.

Europaskolen i Carlsberg Byen - Det er Københavns Kommune, der vurderer og vedtager placering af folkeskoler i kommunen, mens Carlsberg Byen som bygherre stod for opførelsen af Europaskolen. Skolen har linjer på folkeskole-niveau, og i 2020 optages de første gymnasieelever på skolen.

Læs mere om Europaskolen

Professionshøjskolen UCC åbnede i 2016 - Her uddanner de omkring 10.000 studerende sig til lærer, pædagog eller en af de øvrige uddannelser, UCC tilbyder. Med et samlet campus i Carlsberg Byen har de studerende foruden moderne undervisningsfaciliteter også fået et studiemiljø, der inviterer til et stærk fagligt og socialt fællesskab.

Mere om Professionshøjskolen
Byliv i Carlsberg Byen
Carlsberg Byen, folkeskole

Vesterbro Ny Skole -  Vesterbro Ny Skole på Slesvigsgade er en af to distriktskoler for de mindste beboere i Carlsberg Byen. Her er børnene i det nye bykvarter sikret en plads på skolen, der har fokus på faglighed, elevtrivsel og sammenhængskraft.

Læs mere om Vesterbro Ny Skole

Bavnehøj Skole - Bavnehøj Skole på Natalie Zahlesvej er en af to distriktskoler for de mindste beboere i Carlsberg Byen. Bavnehøj Skole har fokus på en alsidig og fagligt udfordrende skolegang med trivsel, bevægelse og kreativitet.

Læs om Bavnehøj Skole her
Fastelavn
børn på udflugt i carlsberg byen
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.