YO STUDIOS: Populært danse- og yogastudio rykker ind

5. februar 2020
Til april åbner et nyt, lækkert og uhøjtideligt træningsstudio ved Elefantporten - og du er inviteret til stor åbningsfest med musik og gode, eksklusive åbningstilbud.

Træning skal være sjovt, og hvis du synes, at jazz, barre, ballet, pilates, vinyasa og hatha lyder sådan, så kan du allerede nu begynde at glæde dig og finde træningstøjet frem.

Lørdag den 4. april åbner det superpopulære træningsstudie Yo Studios nemlig op for deres tredje studio i rækken - i nye, lyse og lækre lokaler i Carlsberg Byen. Og lad os sige det sådan her: Vi er mildest talt begejstrede!

Det betyder nemlig, at Carlsberg Byens beboere og naboer kan nyde godt af et væld af ugentlige træningshold med søde og kompetente undervisere, og alle er velkomne i det uhøjtidelige miljø, uanset om du er til yoga, dans, styrke eller puls.

Yo Studios flytter ind i Jacobsen Hus tæt på de ikoniske elefanter og på hjørnet af Pile Allé og Ny Carlsberg Vej - og som nabo til i øvrigt også nyåbnede Surt

For at fejre åbningen er du inviteret til et brag af en åbningsfest d. 4. april kl. 11.00 - 16.00, hvor du både kan få fingrene i goodiebags og eksklusive åbningstilbud.

Hvad: Yo Studios
Hvor: Ny Carlsberg Vej 144, 1799 København v.
Hvornår: Åbningsfest den 4. april kl. 11-16

Nyheder fra Carlsberg Byen direkte i din indbakke? 

Tilmeld dig Carlsberg Byens nyhedsbrev og få ugentlige nyheder fra Københavns nye bykvarter.  Tilmeld dig her

Se kvarterets restauranter -

Få inspiration til kvarterets bedste kaffested, prisvindende surdejspizzaer, roof top-restaurant, ikonisk smørrebrød, vinbar, italiensk cuisine, økologisk brunch og meget mere her. Måske finder du din nye favorit? Lad dig inspirere