Surt

“På Surt vil gæsterne møde en hyggelig, uformel stemning, hvor man er i øjenhøjde med pizzakokkene, og alle er velkomne. Vi går op i at lave virkelig gode pizzaer, men vores menu vil også spænde bredere end det,” forklarer Giuseppe Oliva.

Giuseppe Olivia, også kendt under navnet Peppe, har fokus på få, men gode, råvarer af høj kvalitet, og både leverandører og produkter er nøje udvalgte til pizzaerne og retterne, der bliver serveret på Surt. Peppe har tidligere tryllet pizzaer i verdensklasse frem hos Bæst og Tribeca, og nu inviterer han indenfor i pizzahimlen på sin egen restaurant Surt.

I Surts pizzadej bruges ikke industriel gær, men kun surdej. Det er her, at navnet Surt finder sin oprindelse, og udover surdejspizzaer kan du også sætte tænderne i en række forretter og side dishes. Menuen varierer i forhold til sæsonen og efter tilgængelige råvarer. 

Politiken har besøgt Giuseppe Olivia til en snak om pizza, passion, og hvorfor Carlsberg har brugt 43 år på at holde vildgær ude af deres gærbank, men nu har givet plads til Peppes. Læs med her om pizzastedet, der er kendt som et af byens allerbedste.

Adresse

Bag Elefanterne 2
1799 København V
Carlsberg Byen

Se alle butikkerne i Carlsberg Byen -

Tjek oversigten over kvarterets nye butikker lige her og lad dig inspirere til, hvor turen skal gå hen næste gang.  Se butikkerne her

Mere om Surt?

Læs nyheden om restaurant Surt, der åbnede i december 2019. Læs nyheden om Surt her