Surt

Både i 2021, 2022 og 2023 er pizzaerne hos Surt blevet hyldet som nogle af Europas bedste af verdens førende pizzaeksperter. Bag restauranten står magiske Giuseppe Oliva, der også går under navnet: pizzatroldmanden.

Giuseppe Olivia, manden bag Surt, har fokus på få, men gode, råvarer af høj kvalitet, og både leverandører og produkter er nøje udvalgte til pizzaerne og retterne, der bliver serveret på Surt.

Pizzatroldmanden har tidligere tryllet pizzaer frem hos Bæst og Tribeca, og nu inviterer han indenfor i pizzahimlen på sin egen restaurant Surt, hvor det runde ingeniørkunst bliver hyldet som nogle af Europas bedste af verdens førende pizzaeksperter.

I Surts pizzadej bruges ikke industriel gær, men kun surdej. Det er her, at navnet Surt finder sin oprindelse, og udover surdejspizzaer kan du også sætte tænderne i en række forretter og side dishes. Menuen varierer i forhold til sæsonen og efter tilgængelige råvarer. 

Politiken har besøgt Giuseppe Olivia til en snak om pizza, passion, og hvorfor Carlsberg har brugt 43 år på at holde vildgær ude af deres gærbank, men nu har givet plads til Peppes. Læs med her om pizzastedet her.

Adresse

Bag Elefanterne 2
1799 København V
Carlsberg Byen

Europas bedste pizzaer er kåret: Surt er med i toppen

For tredje år i træk af Surt med helt fremme i feltet ved kåringen af de bedste pizzabagere i Europa uden for Italien. Læs mere om kåringen

Se butikkerne og oplevelserne i kvarteret -

Gå på opdagelse blandt danske møbelklassikere hos Carl Hansen & Søn, forkæl dig selv med en tur i verdenskendte AIRE Ancient Baths, bliv inspireret hos galleriet von Bartha i det historiske Kridttårnet og meget mere. Carlsberg Byen gemmer på et væld af butiksoplevelser, og du kan få et overblik over mulighederne her. Gå på opdagelse