Nu starter 2. etape af salget i populære Tuxens Tårn

12. marts 2020
75 % af boligerne i 1. etape er allerede solgt, og derfor sætter vi nu resten af boligerne i Tuxens Tårn til salg.

I sidste uge kunne vi melde endnu et projekt udsolgt i Carlsberg Byen, og drømmer du også om at finde dit nye hjem i Carlsberg Byen, er der netop kommet 25 nye muligheder: Nu starter vi nemlig 2. etape af salget i populære Tuxens Tårn, hvor 75 % af boligerne fra 1. etape er allerede solgt eller reserveret i Tuxens Tårn.

Tuxens Tårn ligger i den nordlige del af Carlsberg Byen ved Rahbeks Allé, og flytter I ind her, bliver jeres nærmeste naboer bl.a. Kammas Have og det fredede Halmlageret på Thorvald Bindesbølls Plads. Boligerne er klar til indflytning fra oktober 2021.

I Tuxens Tårn kan I flytte ind i alt fra 2-7 værelser og 59-130 optimerede kvadratmeter, og uanset hvilken bolig du kigger på, får du en fantastisk udsigt over de historiske bygninger i Carlsberg Byen, Søndermarken eller Københavns tage og spir - du vælger selv, hvilket hjørne og hvilken udsigt vil nyde.


Køberkartotek: På udkig efter nyt hjem?

Måske drømmer du om et stort køkken-alrum, hvor I kan være sammen om madlavningen? Måske er det egen altan eller terrasse, der lokker? Det hele kan fås her, og som et ekstra plus venter den unikke kombination af historie, arkitektur og byens pulserende liv lige udenfor jeres nye hoveddør. Få info om nye boliger før alle andre

Se kvarterets restauranter -

Få inspiration til kvarterets bedste kaffested, burgerbar, roof top-restaurant, sublime surdejspizzaer, ølbar, japansk cuisine, økologisk brunch og meget mere her. Måske finder du din nye favorit? Lad dig inspirere
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.