theodora hus

Theodora Hus er udsolgt i Carlsberg Byen

5. marts 2020
Beboerne i Theodora Hus er allerede flyttet ind - og ejendommen lige mellem Elefantporten og Bryggernes Plads, er nu blandt de mange udsolgte projekter i Carlsberg Byen.

Scherfig Hus, Heiberg Huse, Bindesbøll Hus, Krøyer Hus, Købke Hus, Ottilia Hus, Jacobsen Hus - og nu senest: Theodora Hus. Det er navnene på de mange ejendomme i Carlsberg Byen, som allerede er udsolgte. Det betyder, at der nu er flere end 1500 beboere i kvarteret, og det kan mærkes. 

Et stort velkommen til alle de nye beboere, der nu er flyttet ind i Theodora Hus på Ny Carlsberg Vej, og som har fået den ikoniske Elefantporten, det nyåbnede SURT og smukke Bryggernes Plads som nærmeste naboer!

Vil du også bo midt i byen, omkranset af grønne områder, liv og historiske bygninger, kan du finde samtlige boliger til salg lige nu her, uanset om du leder efter en rummelig familiebolig, en bolig med privat tagterrasse eller en lejlighed på 28. sal.

Boliger til salg -

I Carlsberg Byen bygger vi nye projektboliger, og i alt kommer der over 30 forskellige projekter, som løbende sættes til salg. Her kommer mange forskellige typer og størrelser boliger. Få overblikket over de forskellige boligprojekter og læs mere om boligerne her. Se boligerne

Events -

Året rundt udfolder bylivet sig rundt omkring i de mange bygninger og på de mange smukke pladser i Carlsberg Byen. Der er altid spændende aktiviteter og events på vej for hele familien, så hold jer opdateret her. Events