700 boliger solgt i Carlsberg Byen

22. april 2020
Flere og flere flytter til det nye bykvarter på den gamle bryggerigrund, og bolig nr. 700 er nu solgt. Frem til 2024 bygger vi 3.100 nye hjem, og drømmer du også om at flytte familien til Københavns nye bykvarter, kan du læse med herunder.
Det er ikke mange år siden, at den historiske bryggerigrund rummede industri og var lukket for offentligheden. I dag er de første 600 familier allerede flyttet ind og har skabt sig en hverdag i Københavns nye bykvarter, og nu er vi også glade for at kunne meddele, at bolig nr. 700 er solgt i Carlsberg Byen.

Tillykke til alle de kommende beboere, der allerede er flyttet eller skal flytte ind i Københavns nye bykvarter!

Ejendommene i Carlsberg Byen har været populære, og boligerne i flere af dem er allerede udsolgte. Men over de næste par år sætter vi endnu flere boliger til salg, så drømmer du også om at flytte i en nybygget bolig midt i København og med historiske, ikoniske bygninger og grønne områder som nabo, så skriv dig op i vores Køberkartotek, hvor vi giver besked først, når der kommer nye boliger til salg.

Du kan orientere dig på søgesiden og se alle boligerne, og du kan klikke dig rundt i det interaktive kort, hvor du får overblik over alle de nuværende og kommende ejendomme samt byrum og erhverv.

Kom til åbent hus -

Du er inviteret til åbent hus i showroomet i den gamle Maskincentral, hvor du kan tale med en af vores ejendomsmæglere, der ved alt om boligerne og kvarteret. Læs mere og hold dig opdateret på åbningstider m.m. herunder. Læs mere om åbent hus

Byrum i Carlsberg Byen -

Der bliver i alt anlagt 25 byrum og haver i Carlsberg Byen. Nogle er store, åbne pladser med liv og udendørsservering fra de nærliggende caféer, som man kender det fra indre København. Andre byrum er gemt mere af vejen - til dem, der har brug for en stille stund. Se de 25 byrum
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.