Kom med indenfor hos en beboer med smart indretning i Carlsberg Byen

11. maj 2020
Anne Yoon bor med sin mand og to børn i Krøyer Hus i Carlsberg Byen og med en række smarte løsninger, har hun optimeret indretningen i hjemmet.

Foto: Ivan Boll

Da Anne Yoon og hendes mand var på udkig efter drømmehjemmet til familien, faldt valget på en bolig i Krøyer Hus i Carlsberg Byen. For familien på fire matchede placering, det sociale gårdområde og inddeling af lejligheden deres krav - men lejligheden var ikke helt disponeret efter deres behov.

I stedet for at se begrænsninger, så Anne Yoon i stedet mulighederne for, at de kunne indrette den nye lejlighed som ønsket. Det har resulteret i en række praktiske, skræddersyede og flotte løsninger, der har skabt en helt anden bolig.

Politiken Native har været forbi hjemme hos Anne Yoon og familien og set lejligheden før og efter, og i artiklen her, kan du blive klogere på tendensen med at indrette sig innovativt og pladsoptimerende.

historie i carlsberg byen

Kom til åbent hus -

Du er inviteret til åbent hus i det nye showroom lige ved siden af den ikoniske Elefantporten. Her kan du snakke med vores ejendomsmæglere, se udvalgte boliger i virtual reality og meget mere. Læs mere om åbent hus og hold dig opdateret på åbningstider her. Læs mere om åbent hus

Tips til indretning i nybyg -

Små tips kan gøre en kæmpe forskel, og mangler du fx inspiration til udnyttelse af plads, skabe personlighed i splinternye rammer, så kan du få indretningsekspertens bedste tips her. Få Sif Steendahl Grandorfs inspirerende tips her