Populært yogastudio i Carlsberg Byen giver dig gratis yogatime

30. april 2020
Savner du at gøre noget godt for dig selv? Så sørg for at der er strøm på mobilen lørdag morgen, når yogastudioet Yo Studios tilbyder dig en gratis og garanteret skøn yogatime, helt uden at du behøver at forlade din varme lejlighed. Det foregår nemlig på Instagram.
Efter planen skulle det populære yogastudio Yo Studios have slået dørene op for deres tredje studio i rækken i Carlsberg Byen. Desværre blev den store åbningsfest aflyst pga. COVID-19, og de lyse, lækre træningslokaler står - for nu - tomme hen. Heldigvis kan du stadig få glæde af de skønne træningstimer i dans, barre, yoga og pilates, for studioet er for en stund rykket online - og du er inviteret med!
 
Morgenyoga er et godt bud på, hvordan du skyder din dag godt i gang og får masser af overskud på kontoen. Er du ikke selv yogaekspert, kan det være godt med lidt vejledning undervejs, og dét er Emilie Schack fra Yo Studios god til.
 
Oplev det selv på Carlsberg Byens Instagramprofil, når hun i morgen, lørdag den 1. maj, klokken 9 til 10 går live og inviterer alle jer med til en skøn yogatime.

Du skal blot:

  • Stå op og hoppe i dit træningstøj (eller bliv i dit bløde nattøj).
  • Find mobiltelefonen frem kl. 8.55, åbn din Instagram-app og find Carlsberg Byens profil @carlsbergbyen.
  • Nyd det, mens Yo Studios søde og dygtige yogalærer Emilie Schack guider dig godt igennem en skøn yogatime fra morgenstunden.

Yo Studios er et bevægelsesstudio -

Yo Studios er et yogastudio med i alt tre lokationer; Aarhus, Islands Brygge og Carlsberg Byen. Alle tre står pt. tomme pga. COVID-19, og studioet er derfor rykket online, så alle medlemmerne stadig har glæde af de skønne træningstimer i dans, barre, yoga og pilates. Se Yo Studios hjemmeside her

Move online -

Yo Studios' rare bevægelsesunivers er flyttet online for en stund. Se eller gense mere end 130 videoer her, hvor de kompetente instruktører fra Yo Studios guider dig gennem holdtræninger af forskellig karakter. Gratis yogatimer 24/7