Pension for Selvstændige rykker ind på Ny Carlsberg Vej 146

26. juli 2020
Flytningen til de nye lokaler i Carlsberg Byen er en videreudvikling af forretningen, fortæller Lars Kvistskov Larsen, direktør for Pension for Selvstændige.
Er du selvstændig erhvervsdrivende har du måske hørt om Fonden Pension for Selvstændige. Virksomheden har hele 35.000 ordninger blandt selvstændige og fungerer som en indkøbsforening af pensionsordninger, forklarer Lars Kvistskov Larsen, der siden 2012 har været direktør i virksomheden.
 
"I sin tid blev Pension for Selvstændige etableret, fordi der var et behov for at sikre ordentlige pensionsvilkår for de mindre erhvervsvirksomheder. I dag er vi absolut markedsledende og forhandler pensionsvilkår med de danske pensionskasser på vegne af vores medlemmer for at sikre dem de bedste vilkår, markedet kan tilbyde."

I cirka 20 år har virksomheden haft til huse i en bygning af ældre dato på Frederiksberg, ikke langt fra Carlsberg Byen, men nu var tiden inde til at finde en ny, tidssvarende adresse - gerne i nye lokaler med mulighed for at indrette selv.

"Det sender et signal, at vi bliver en del af Carlsberg Byen, der jo er et kendt brand over hele landet. På den måde er flytningen en videreudvikling af vores egen butik."

Pension for Selvstændige rykker ind med seks faste medarbejdere, men der er god plads til flere på de 278 m2 på adressen i Jacobsen Hus, hvis naboer tæller Søndermarken, Rahbeks Allé og Det Grå Hus fra 1872. Virksomheden flytter ind 1. september 2020.

Velkommen til kvarteret!
elefantporten i carlsberg byen

Virksomhederne der allerede bor i Carlsberg Byen -

"Beliggenheden og dét at være en del af et spændende sted og et område, der hele tiden udvikler sig, var det, der trak mest og gjorde Carlsberg Byen til det oplagte valg for os." Hvilke virksomheder er allerede rykket ind?

Få et kontor som ingen andre -

Leder I efter nye kontorlokaler i midten af København? I Carlsberg Byen får I et levende byliv udenfor døren og en moderne arbejdsplads, som er nem og hurtig at komme til og fra.
Se ledige kontorlokaler