Stor åbningsfest på lørdag: dj, yoga- og shapefest i det fri og gratis hold

17. august 2020
Nu på lørdag den 22. august åbner populære YO Studios et nyt, lækkert og uhøjtideligt bevægelsesstudio ved Elefantporten - og du er inviteret med til stor åbningsfest med DJ Fedty, yoga i det fri og eksklusive åbningstilbud.
Bevægelse skal være alsidigt, givende og udfordrende, men vigtigst af alt fyldt med smil og glæde, og hvis du synes, at yoga, barre, ballet, pilates, dans og styrkehold lyder som noget for dig, så kan du allerede nu begynde at glæde dig og finde træningstøjet frem.
 
På lørdag den 22. august åbner det superpopulære bevægelsesstudio YO STUDIOS nemlig op for deres tredje studio i rækken - i nye, lyse og lækre lokaler i Carlsberg Byen. Og lad os sige det sådan her: Vi er mildest talt begejstrede! 

Det betyder nemlig, at Carlsberg Byens beboere og naboer kan nyde godt af et væld af ugentlige bevægelseshold med søde og kompetente undervisere, og alle er velkomne i det uhøjtidelige miljø, uanset om du er til yoga, dans, styrke, puls eller mammahold for gravide og barslende kvinder.

For at fejre åbningen er du inviteret til et brag af en åbningsfest på lørdag den 22. august fra kl. 11.00 - 16.00, hvor dørene til det nye studio står åbne. Her kan du nyde tonerne af DJ Fedty, der spiller fra kl. 11 til 14 og deltage i gratis hold dagen lang. YO's eksklusive åbningstilbud, 1 måneds ubegrænset medlemskab for kun 99 DKK, kan købes, og du kan møde holdet bag studioet, som vil glæde sig til at fortælle dig om studioets værdier, historie og hvad YO kan tilbyde dig. 

YO STUDIOS flytter ind i Jacobsen Hus tæt på de ikoniske elefanter og på hjørnet af Pile Allé og Ny Carlsberg Vej.

Hvad: YO STUDIOS CARLSBERG
Hvor: Ny Carlsberg Vej 144, 1799 København V.
Hvornår: Åbningsfest den 22. august kl. 11-16
Tilmelding og info: @yostudioscarlsbergbyen på Facebook

Program for åbningsfesten: 

Kl. 11.30 til 14.00: Yoga og shapefest i det fri sammen med en masse andre glade udøvere på Bryggernes Plads lige i nærheden.

Kl. 11.00 til 14.00: Maria Barfod aka DJ Fedty spiller på pladsen foran YO STUDIOS på Ny Carlsberg Vej 144.

Kl. 11.00 til 16.00: Gratis hold åbne for alle, eksklusivt åbningstilbud på 1 måneds ubegrænset medlemskab for kun 99 DKK samt særlige priser på YO's nye Athleisurewear-kollektion, der netop er lanceret. 

Hold øje på Facebook-eventet for ændringer i programmet.

Events -

Året rundt udfolder bylivet sig rundt omkring i de mange bygninger og på de mange smukke pladser i Carlsberg Byen. Der er altid spændende aktiviteter og events på vej for hele familien, så hold jer opdateret her. Events

Se alle butikkerne i Carlsberg Byen -

Tjek oversigten over kvarterets butikker og oplevelser lige her og lad dig inspirere til, hvor turen skal gå hen næste gang.  Se butikkerne her