Nu starter 2. etape af boligsalget i Grønlunds Tårn

27. september 2020
De nye boliger til salg i Grønlunds Tårn er fra 2-5v'ere og har en fantastisk udsigt over Vesterbro, Carlsberg Byen og København, der vil tage pusten fra enhver. Læs mere om de nye boliger herunder og kom til premiere på åbent hus på søndag. 

Leder du efter en bolig med skøn udsigt, store vinduer med fantastisk lysindfald, altan og elevator, så er en af de nye boliger i Grønlunds Tårn måske det, du er på udkig efter.

Boligerne i Grønlunds Tårn, der sættes til salg her i 2. etape er beliggende fra 5.-8. etage og varierer fra 59-129 m2 fordelt på 2-5 værelses boliger. Alle lejlighederne har indeliggende altan, så du kan udvide det lyse køkken-alrum i årets varme måneder.

Grønlunds Tårn er centralt placeret i Carlsberg Byen ud til den livlige Kildepladsen, og du er kun få minutter fra både Carlsberg Station og den historiske, grønne perle J.C. Jacobsens Have.

Boligerne er klar til indflytning i slutningen af 2021.

Køberkartotek: På udkig efter nyt hjem?

Måske drømmer du om et stort køkken-alrum, hvor I kan være sammen om madlavningen? Måske er det egen altan eller terrasse, der lokker? Det hele kan fås her, og som et ekstra plus venter den unikke kombination af historie, arkitektur og byens pulserende liv lige udenfor jeres nye hoveddør. Få info om nye boliger før alle andre

Byrum i Carlsberg Byen -

Der bliver i alt anlagt 25 byrum og haver i Carlsberg Byen, og mange af dem står allerede klar nu. Nogle er store, åbne pladser med liv og udendørsservering fra de nærliggende caféer, som man kender det fra indre København. Andre byrum er gemt mere af vejen - til dem, der har brug for en stille stund. Se de 25 byrum