Hele det gamle Vesterbro, historiske Humleby og så det nye bykvarter, som kombinerer gammel og nyt - beboerne får virkelig udsigt over København.
Seniorprojektleder, Arkitekt MAA hos C.F. Møller, Jørgen Juul
Grønlunds Tårn Gærtorvet 1799 København V
800 Metro
400 Station
250 Park
Klar til indflytning

Grønlunds Tårn er udsolgt

 
En lejlighed i Grønlunds Tårn er en lys og rolig oase, men så snart du forlader den, træder du direkte fra ejendommens lobby og ud i det aktive københavnerliv på Kildepladsen. Her bliver der plads til at samles under de grønne træer eller på en af caféerne eller restauranterne, der også kommer her.

De nye boliger i Grønlunds Tårn kommer til at ligge fra 5.-13. sal, og uanset hvilken af de 45 nye boliger i ejendommen, du står i, er der en fantastisk udsigt over både ny og historisk arkitektur. Alle lejlighederne i Grønlunds Tårn har altan, og to boliger på 13. sal har desuden private tagterrasser.

Klik dig rundt i de enkelte boliger i isometrien herunder for at se plantegninger og priser, eller hent brochuren om Grønlunds Tårn længere nede på siden her for at læse mere om boligerne, beliggenheden og historien bag navnet tårnets navn.

Klik på den enkelte lejlighed på bygningen for at få mere information
Skal vi kontakte dig? Klik her og få svar på de oftest stillede spørgsmål om boligerne i Carlsberg Byen.
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.