Danske Domutech: i Carlsberg Byen fandt vi en attraktiv adresse, der matchede alle vores behov

14. december 2020
Domutech leverer produkter, der hjælper den gode bolighandel på vej. De udarbejder nemlig alt lige fra tilstandsrapporter til boligpræsentationer og bistår på den måde både ejendomsmæglere, købere og sælgere. Nu samler Domutech deres to kontorer under ét og samme tag i Theodora Hus i Carlsberg Byen. Og stemningen i kvarteret var afgørende for beslutningen om den nye adresse.
 
I november 2020 er danske Domutech flyttet ind i stueetagen i Theodora Hus med udsigt ud over smukke Bryggernes Plads. Virksomheden er i gang med at indrette lokalerne, så deres københavnske afdeling også kan huse udviklingsafdelingen, der pt. er baseret i Karlslunde. Til den tid vil Domutechs omkring 25 medarbejdere arbejde fra det nye kontor i Carlsberg Byen, fortæller Jeppe Møgelgaard, Administrations- og Økonomichef i Domutech:

"Vi var på udkig efter noget nyt og spændende i København, fordi vores nuværende lejekontrakt udløb. Vi kiggede længe og en del forskellige steder, for der er mange placeringer i København, der er attraktive, hvis man kun tænker på adressen. Men da vi så Carlsberg Byen, fandt vi både den attraktive adresse, den perfekte lokalestørrelse, gode parkeringsforhold og fornuftig frokostordning midt i et summende kvarter. Så vi var ikke længere i tvivl. Her har vi også mulighed for at udvide yderligere, hvis behovet opstår."

Kvarteret er et trækplaster i sig selv

"Selve placeringen ved Bryggernes Plads er fantastisk. Man fornemmer hurtigt, at det summer i kvarteret, og man får en følelse af, at den nye bydel vokser omkring dig side om side med de kulturhistoriske monumenter og bygninger. Samtidig er der er ingen trafik omkring Theodora Hus og en flot udsigt. Det er et nyt, lille smørhul på Vesterbro omgivet af historiske bygninger. Vi er stolte og glade for, at vi kan være en del af kvarteret - forhåbentlig kan vi være med til at være en del af det nye byliv, som kun vokser i fremtiden," afslutter Jeppe Møgelgaard.

Om Domutech:

Domutech har boligen og hushandlen i centrum. Domutech udarbejder tilstandsrapporter, energimærkninger og et væld af tillægsprodukter, der henvender sig til både ejendomsmæglere, købere og sælgere, der sikrer alle i processen.

Hvad: Domutech rykker ind (www.domutech.dk)

Hvor: Bryggernes Plads 2, 1799 København 

 
Lobby til kontor i Caroline Hus

Leje af kontorlokaler -

I Carlsberg Byen fås attraktive kontorlejemål fra 170 - 8.000 m2 med indflytning nu eller senere. Her er et spændende butiksliv, gode spiseoplevelser, kaffebarer, cykelafstand til det meste og vigtigst af alt: en nem hverdag for medarbejderne.  Læs mere om kontorudlejning her

Hvem er flyttet ind?

Små og store virksomheder indenfor en masse forskellige brancher har flyttet adresse til Carlsberg Byen, og der kommer hele tiden flere til. Her får du et hurtigt overblik over de kontorvirksomheder, der er rykket ind kvarteret. Hvem bor i Carlsberg Byen?