1000 boliger solgt i Carlsberg Byen

25. februar 2021
Boligsalget i Carlsberg Byen har rundet et magisk tal. Der er nu 1000 solgte boliger i det nye bykvarter blot få dage efter, at Pasteurs Tårn kom på markedet. Frem til 2024 bygger vi endnu flere hjem, så hvis du også går og drømmer om at bo i åndehullet mellem charmerende Frederiksberg, rolige Valby og pulserende Vesterbro, så skal du læse med herunder.

For knap et år siden rundede Carlsberg Byen 700 solgte boliger, og nu har boligsalget rundet en ny milepæl. Vi er glade for at kunne meddele, at der nu er 1000 solgte boliger på den gamle bryggerigrund, der engang rummede industri og var lukket for offentligheden.

Der er gang i boligsalget i Carlsberg Byen, og mange ejendomme er allerede udsolgt. Derfor skal du være hurtig, hvis du drømmer om at bo i det nye bykvarter. Du kan med fordel skrive dig op i vores Køberkartotek, hvor vi giver besked først, når der kommer nye boliger til salg. Så kommer du til at stå blandt de forreste i køen.

Her på vores hjemmeside kan du se hvilke boliger, der er til salg lige nu ved at bruge vores søgeside. Her kan du filtrere boligerne efter dine præferencer. Du kan også se vores video med byggetakten og få et overblik over udviklingen af Carlsberg Byen fra år til år og de kommende ejendomme.

Har du spørgsmål til købsprocessen, boligerne, priser, parkering eller andet, kan du få svar på de fleste spørgsmål lige her.

Kom til åbent hus -

Du er inviteret til åbent hus i showroomet i den gamle Maskincentralen, hvor du kan tale med en af vores ejendomsmæglere, der ved alt om boligerne og kvarteret. Læs mere og hold dig opdateret på åbningstider m.m. herunder. Læs mere om åbent hus

Nyheder fra Carlsberg Byen direkte i din indbakke? 

Tilmeld dig Carlsberg Byens nyhedsbrev og få ugentlige nyheder fra Københavns nye bykvarter.  Tilmeld dig her