Stor IT-virksomhed er flyttet til Carlsberg Byen

28. maj 2021
I starten af maj flyttede Visma ind i deres nye kontordomicil i Carlsberg Byen, der nu huser omkring 900 ansatte og syv selvstændige Visma-selskaber.

I 2018 annoncerede Visma, de ville samle alle deres københavnske aktiviteter under ét tag i Carlsberg Byen, og nu er ventetiden forbi. Den store IT-virksomhed er flyttet ind i Emil Christian Hansen Hus.

 "Det er en stor følelse at kunne træde ind i en så fantastisk bygning, der nu huser syv selvstændige Visma-selskaber. Vi er fortsat ved at lande i huset, der er indrettet til at understøtte mere videndeling, samarbejde og synergi på tværs af selskaberne. Alt er designet til at give plads til både ro og kreativitet, som skal komme vores mange medarbejdere og kunder til gode," fortæller Carsten Boje Møller, der er divisionsdirektør i Visma.

Vismas nye kontordomicil ligger centralt på Vesterbro på hjørnet af historiske Ny Carlsberg Vej og Vesterfælledvej lige ved Gærtorvet. Domicilet rummer  16.000 m² kontor, men også en stor parkerings- og cykelkælder og to fantastiske tagterrasse med udsigt over byens tage.

"Ét er den skønne beliggenhed midt i en pulserende bydel i udvikling. Noget andet er at samle flere søsterselskaber under ét tag - og så i slipstrømmen af corona, der har parkeret de fleste af os på hjemmekontoret det seneste år. Vi mærker en gensynsglæde og en nysgerrighed, der er med til at give liv i bygningen og i lokalområdet. Vi nyder, at vi har fået et mere fælles hjerte og hjem her midt i København," siger Carsten Boje Møller og fortsætter:

"Det er en fabelagtig beliggenhed i Carlsberg Byen, som er en helt ny dynamisk by i hjertet af København med et mix af bolig, erhverv og kultur. Dertil er der en unik infrastruktur med egen S-tog station og metro lige om hjørnet og 3.000 parkeringspladser under jorden. Vi tror på, at vi med denne attraktive nye kontorbygning og placering vil være en vækstdynamo for fremtiden, fordi vi samtidig kan både fastholde og tiltrække de dygtigste medarbejdere."

Visma er en af Europas førende softwareleverandører og har over 12.500 ansatte på verdensplan, hvoraf 1.200 er ansat i Danmark.


Udviklingsplanen for by- og butiksliv

Butiks-, restaurant- og bylivet er en stor og vigtig del af det at skabe et nyt, vellykket bykvarter, og der er særligt fire grundsten, der hver især skal være med til at bygge Københavns nye bydel, Carlsberg Byen. Læs mere her

Få et kontor som ingen andre -

Leder I efter nye kontorlokaler i midten af København? I Carlsberg Byen får I et levende byliv udenfor døren og en moderne arbejdsplads, som er nem og hurtig at komme til og fra.
Se ledige kontorlokaler
Aabent kontorlokale Mineralvandsfabrikken med unikke detajler