Dahlerups Tårn er udsolgt

8. juni 2021
I starten af juni blev den sidste lejlighed i Tuxens Tårn solgt, og nu er den sidste bolig solgt i endnu et projekt i Carlsberg Byen. Det drejer sig om det 80 meter høje Dahlerups Tårn, hvor der opføres 100 lejligheder.
På toppen af bakken på den gamle bryggerigrund - lige ved Carl Jacobsens Have og Ottilia Jacobsens Plads - ligger det 80 meter høje Dahlerups Tårn, der nu er udsolgt. Det sker blot kort tid efter, at Tuxens Tårn blev udsolgt.

Dahlerups Tårn er en del af karréen Caroline Hus, hvor der er få boliger tilbage. I tårnet opføres 100 lejligheder, der kommer til at stå færdig i 2022, og vi glæder os meget til at byde de kommende beboere velkommen til åndehullet mellem Valby, Vesterbro og Frederiksberg.

Hvis du drømmer om en spektakulær udsigt, kan du stadig nå at få en bolig i Pasteurs Tårn. I det 120 meter høje tårn er der flere lejligheder til salg med den skønneste udsigt over byens tage, og ved foden af tårnet finder du J.C. Jacobsens Have og Fadet, hvor der åbner caféer med udeservering. Du kan se lejlighederne i Pasteurs Tårn ved at klikke her.

Køberkartotek: På udkig efter nyt hjem?

Måske drømmer du om et stort køkken-alrum, hvor I kan være sammen om madlavningen? Måske er det egen altan eller terrasse, der lokker? Det hele kan fås her, og som et ekstra plus venter den unikke kombination af historie, arkitektur og byens pulserende liv lige udenfor jeres nye hoveddør. Få info om nye boliger før alle andre

Boligerne til salg nu -

Den gamle bryggerigrund er i fuld gang med forvandlingen fra industrigrund til et levende bykvarter, hvor mennesker bor, arbejder, studerer og nyder bylivet. I alt opføres 3.100 boliger, og her kan du søge blandt de boliger, der er til salg lige nu. Tag mig til søgesiden