Pasteurs Tårn erhverv
Med sine 120 meter bliver Pasteurs Tårn et vartegn, ikke bare for Carlsberg Byen, men for hele København.
Jens Nyhus, adm. direktør, CEO, Udviklingsselskabet Carlsberg Byen P/S
Pasteurs Tårn Fadet 1799 København V
950 m Metro
300 m Station
50 m Park
Klar til indflytning

Pasteurs Tårn

Med sine 120 meter bliver Pasteurs Tårn Københavns højeste beboelsesejendom, hvor altaner, karnapper og store vinduespartier trækker byen ind i boligerne. I Pasteurs Tårn kommer i alt 172 lejligheder fra 5. og op til 36. etage, og her er alt fra den hyggelige 2-værelses til den rummelige 5-værelses familiebolig.

Fra alle etager har du vidt udsyn over København og Frederiksberg og masser af lysindfald fra de store vinduer - og når mørket falder på, skaber byens lys en mindst lige så storslået oplevelse. Beliggenheden kan ikke være bedre, hvis du både sætter pris på byliv og grønne områder. På pladsen for foden af Pasteurs Tårn åbner caféer med udeservering på Fadet, og nogle af dine nærmeste naboer bliver de fredede bygningsværker Maskincentralen og Kedelhallen, som er øremærket til kulturelle aktiviteter.

Flaskehalsen mod øst er bydelens kreative butiksstrøg, og du kommer garanteret til at mødes med vennerne på den urbane Kildepladsen ved Vesterfælledvej. For foden er tårnet finder du desuden Carlsberg Byens største grønne område, J.C. Jacobsens Have. Se udsigten fra de forskellige etager længere nede på siden.


Klik på den enkelte lejlighed på bygningen for at få mere information

FAQ -

Parkering, reservationer, købsproces, lejeboliger og meget mere - få svar på de oftest stillede spørgsmål om at købe bolig og at flytte ind i Carlsberg Byen lige her.

Få svar på dine spørgsmål her

Boliger til salg -

I Carlsberg Byen bygger vi nye projektboliger, og i alt kommer der over 30 forskellige projekter, som løbende sættes til salg. Her kommer mange forskellige typer og størrelser boliger. Få overblikket over de forskellige boligprojekter og læs mere om boligerne her. Se boligerne
Vogelius Tårn
Skal vi kontakte dig? Klik her og få svar på de oftest stillede spørgsmål om boligerne i Carlsberg Byen.
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.