Stem på Surt til Byens Bedste 2021

9. august 2021
Anmelderroste restaurant Surt er nomineret til årets Byens Bedste, og du kan give din stemme her.

Traditionen tro kårer AOK hvert år Byens Bedste for at hædre alle de steder og oplevelser i København, der er noget helt særligt. Årets nominerede er blevet offentliggjort, og vi er stolte over, at restaurant Surt er en af de fem nominerede i kategorien Byens Bedste Takeaway.

Det er ingen hemmelighed, at anmelderne er vilde med Surt. Mens manden bag surdejen og pizzaerne, Guiseppe Oliva, er blevet kaldt for "pizzatroldmand" så skamroses hans surdejspizzaer til skyerne og Surt er endda strøget ind på den fornemme liste over Top 50 over bedste pizzaer i hele Europa.

Selvom kritikernes stjerner vægter højt, så ved alle, at det er folkets stemmer og kærlighed, der betyder noget, og synes du også, at Surts saftige surdejspizzaer fortjener at vinde prisen som Årets Bedste Takeaway, så send en stemme i Surts retning.

Se kvarterets restauranter -

Få inspiration til kvarterets bedste kaffested, prisvindende surdejspizzaer, roof top-restaurant, ikonisk smørrebrød, vinbar, italiensk cuisine, økologisk brunch og meget mere her. Måske finder du din nye favorit? Lad dig inspirere

Sådan bliver by- og butikslivet i Carlsberg Byen –

Butiks-, restaurant- og bylivet er en stor og vigtig del af det at skabe et nyt, vellykket bykvarter, og der er særligt fire grundsten, der hver især skal være med til at bygge Københavns nye bydel, Carlsberg Byen Læs om udviklingsplanen for by- og butikslivet