Stem på Surt til Byens Bedste 2021

9. august 2021
Anmelderroste restaurant Surt er nomineret til årets Byens Bedste, og du kan give din stemme her.

Traditionen tro kårer AOK hvert år Byens Bedste for at hædre alle de steder og oplevelser i København, der er noget helt særligt. Årets nominerede er blevet offentliggjort, og vi er stolte over, at restaurant Surt er en af de fem nominerede i kategorien Byens Bedste Takeaway.

Det er ingen hemmelighed, at anmelderne er vilde med Surt. Mens manden bag surdejen og pizzaerne, Guiseppe Oliva, er blevet kaldt for "pizzatroldmand" så skamroses hans surdejspizzaer til skyerne og Surt er endda strøget ind på den fornemme liste over Top 50 over bedste pizzaer i hele Europa.

Selvom kritikernes stjerner vægter højt, så ved alle, at det er folkets stemmer og kærlighed, der betyder noget, og synes du også, at Surts saftige surdejspizzaer fortjener at vinde prisen som Årets Bedste Takeaway, så send en stemme i Surts retning.

Se kvarterets restauranter -

Få inspiration til kvarterets bedste kaffested, burgerbar, roof top-restaurant, sublime surdejspizzaer, ølbar, japansk cuisine, økologisk brunch og meget mere her. Måske finder du din nye favorit? Lad dig inspirere

Livet i og uden for bygningerne -

Butiks-, restaurant- og bylivet er en stor og vigtig del af det at skabe et nyt, vellykket bykvarter. Med baggrund i fire grundsten kommer Carlsberg Byen til at bestå af ti forskellige zoner, der hver især har forskellige formål og temaer.

Sådan bliver by- og butikslivet i Carlsberg Byen
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.