Fællesgro skyder 2. halvdel af høstsæsonen i gang

10. september 2021
I næste uge starter anden halvdel af høstsæsonen hos Fællesgro, hvor du hente friske, økologiske grøntsager direkte fra marken på Bryggernes Plads.
Fra juni og frem til december kan medlemmer hos Fællesgro hver tirsdag hente friske økologiske grøntsager, æg og blomster i Carlsberg Byen, og nu i næste uge begynder anden halvdel af høstsæson med efterårets grøntsager.

Høstposen består af minimum seks forskellige afgrøder hver uge, og der er mulighed for tilkøb af økologiske æg, blomster og andre økologiske varer fra små producenter. Det koster 2.100 kr. for en halv høstsæson, hvilket svarer til 150 kr. per høstpose, som kan afhentes foran Gasoline Grill på Bryggernes Plads hver tirsdag fra kl. 15.30-18.30.

En bærende del af et fællesstøttet landbrug er, at man som medlem betaler forud for årets høst. Landmanden producerer afgrøderne, og FællesGro sørger for at man kan afhente sin høst ugentligt på nøje udvalgte afhentningssteder i København, som giver byboere en tættere relation til landbruget.

I Carlsberg Byen vil den friske høst komme direkte fra Stensbølgård i Kirke Hyllinge, hvor Kirsten Sivertsen og hendes familie har produceret økologisk i 23 år.

Du kan læse mere og tilmelde dig Fællesgro her

Mennesker på Tapperitorvet

Sådan bliver by- og butikslivet i Carlsberg Byen –

Butiks-, restaurant- og bylivet er en stor og vigtig del af det at skabe et nyt, vellykket bykvarter, og der er særligt fire grundsten, der hver især skal være med til at bygge Københavns nye bydel, Carlsberg Byen Læs om udviklingsplanen for by- og butikslivet

Køberkartotek: På udkig efter nyt hjem?

Måske drømmer du om et stort køkken-alrum, hvor I kan være sammen om madlavningen? Måske er det egen altan eller terrasse, der lokker? Det hele kan fås her, og som et ekstra plus venter den unikke kombination af historie, arkitektur og byens pulserende liv lige udenfor jeres nye hoveddør. Få info om nye boliger før alle andre