Alexander's Bistro: Heldagscafé slår dørene op i Carlsberg Byen

25. marts 2022
Lige ved siden af kvarterets vartegn, Elefantporten, åbner Alexander's Bistro med både iscafé, spil- og loungeområde og, som navnet antyder, en bistro.
Nu kan vi endelig løfte sløret for det nye spisested, der ligger klos op ad den ikoniske Elefantporten: Alexander's Bistro.

Alexander's Bistro er en afslappet heldagscafé og rummer alt det, hjertet begærer. Her er både en iscafé med is fra Peter Beier, et spil- og loungeområde med et væld af brætspil og cocktails, og en bistro med både a la carte og 3- og 5-retters menuer.

"Når man går ud og spiser, har man oftest kun bordet i et par timer. Vi vil gerne skabe et sted, hvor man kan være og hygge en hel aften," fortæller Alexander Beier, der er ejeren af stedet, og fortsætter:

"Alexander's Bistro skal være din anden dagligstue, hvor du føler dig hjemme og kan være i lige så lang tid, du har lyst til. Her kan du spise en is i iscaféen, hygge med et brætspil i loungeområdet, eller få en smagsoplevelse i bistroen, der har."

GRATIS IS PÅ ÅBNINGSDAGEN
I bistroen vil der blandt andet blive serveret ceviche, moules frites og ribeye, og her vil det økologiske oksekød komme fra Ørsholt Gods, Alexanders barndomshjem. Frederik Buch Fransson står i spidsen i køkkenet, og han har blandt andet kokkereret i Michelin-restauranten Marchal.

I spil- og loungeområdet er der mulighed for at nyde hjemmelavede lækre cocktails og spille mere end 100 forskellige brætspil, mens der i iscaféen vil være mere end 30 varianter af is.

Iscaféen åbner for første gang fredag d. 1. april fra kl. 12 til 20, og her vil der være gratis is fra Peter Beier til alle besøgende. Den resterende del af caféen slår dørene op d. 7. april.

Du kan læse mere om Alexander's Bistro og se deres menu her.

ÅBNINGSTIDER:

Iscafé:
Alle ugens dage fra kl. 12 – 20
Første åbningsdag d. 1. april med gratis is

Spil- og loungeområde:
Alle ugens dage fra kl. 11 – 24
Første åbningsdag d. 7. april

Bistro:
Tirsdag til lørdag fra kl. 17 – 24
Første åbningsdag d. 7. april

elefantporten i carlsberg byen

Nyheder fra Carlsberg Byen direkte i din indbakke?

Følg udviklingen på tæt hold og bliv opdateret med alt lige fra de 3.100 boliger, der skyder frem i kvarteret, til de nye restauranter, butikker og historier fra den gamle bryggerigrund.

Tilmeld dig her

Se kvarterets restauranter -

Få inspiration til kvarterets bedste kaffested, prisvindende surdejspizzaer, roof top-restaurant, ikonisk smørrebrød, vinbar, italiensk cuisine, økologisk brunch og meget mere her. Måske finder du din nye favorit? Lad dig inspirere