Stem på Cadence som årets bedste café 

9. maj 2022
Cadence åbnede på den gamle bryggerigrund sidste år, og har siden da modtaget et væld af roser. Nu er de nomineret til Ibyen Prisen som årets bedste café.

For 12. gang hylder Politiken blandt andet Københavns bedste restaurant, bar og café med i Ibyen Prisen, og i år er en af Carlsberg Byens spisesteder nomineret til Københavns bedste café: Cadence.

Cadence slog dørene op for knap ét år siden på hjørnet af Ny Carlsberg Vej og Vesterfælledvej, og har siden da væltet sig i roser for deres fortrinlige, nytænkende brunch. "Hvis Michelin gav stjerner til caféer, så burde komme på listen," lyder det blandt andet i en af anmeldelserne af Københavns nye brunchfavorit.

Det er dog ikke eksperterne, men folkets stemme, der afgør, hvem der skal løbe med sejren, og synes du at Cadence fortjener at vinde Ibyen Prisen som årets bedste café, kan du sende en stemme i deres retning lige her.

Cadence brunch Carlsberg Byen Vesterbro

Se kvarterets restauranter -

Få inspiration til kvarterets bedste kaffested, prisvindende surdejspizzaer, roof top-restaurant, ikonisk smørrebrød, vinbar, italiensk cuisine, økologisk brunch og meget mere her. Måske finder du din nye favorit? Lad dig inspirere

Byrum i Carlsberg Byen -

Der bliver i alt anlagt 25 byrum og haver i Carlsberg Byen, og mange af dem står allerede klar nu. Nogle er store, åbne pladser med liv og udendørsservering fra de nærliggende caféer, som man kender det fra indre København. Andre byrum er gemt mere af vejen - til dem, der har brug for en stille stund. Se de 25 byrum