Cadence brunch Carlsberg Byen Vesterbro

Cadence

Stjernekokke- og bagere er kuraterede fra nogle af byens bedste restauranter til at tage den københavnske brunchscene til nye højder hos Cadence.
Makkerparret bag det populære The Sixteen Twelve i Jægersborggade, der de seneste år har været blandt Nørrebros absolutte morgenmadsfavoritter, er kommet til Carlsberg Byen med Cadence. 

Hos Cadence kan du få health-forward-brunch, hvor fermenterede lækkerier har et helt særligt fokus i de lækre anretninger. I det tilstødende bageri kan du hente friskt bagværk som fx sprøde croissanter og surdejsbrød, mens kaffen er fra Coffee Collective. 

Vil du have komboucha, fermenterede mandler eller kimchi med hjem til dit eget køkken, kan du købe et selekteret udvalg af fermenterede varer fra Cadences eget brand, Cultured.

Politiken har mødt André og Rhys bag Cadence til en snak om, hvordan de vil revolutionere din morgenmad, og om grundidéen bag det nye morgenmadssted. Læs med her.

Adresse

Ny Carlsberg Vej 40
1799 København V
Carlsberg Byen

Sådan bliver by- og butikslivet i Carlsberg Byen –

Butiks-, restaurant- og bylivet er en stor og vigtig del af det at skabe et nyt, vellykket bykvarter, og der er særligt fire grundsten, der hver især skal være med til at bygge Københavns nye bydel, Carlsberg Byen Læs om udviklingsplanen for by- og butikslivet i Carlsberg Byen

Se kvarterets restauranter -

Få inspiration til kvarterets bedste kaffested, burgerbar, roof top-restaurant, sublime surdejspizzaer, ølbar, japansk cuisine, økologisk brunch og meget mere her. Måske finder du din nye favorit? Lad dig inspirere
Kona restaurant Carlsberg Byen