Cadence brunch Carlsberg Byen Vesterbro

Cadence

Stjernekokke- og bagere er kuraterede fra nogle af byens bedste restauranter til at tage den københavnske brunchscene til nye højder hos Cadence.
Makkerparret bag det populære The Sixteen Twelve i Jægersborggade, der de seneste år har været blandt Nørrebros absolutte morgenmadsfavoritter, kommer til Carlsberg Byen med Cadence. 

Hos Cadence kan du få health-forward-brunch, hvor fermenterede lækkerier får et helt særligt fokus i de lækre anretninger. I det tilstødende bageri kan du hente friskt bagværk som fx sprøde croissanter og surdejsbrød, mens kaffen er fra Coffee Collective. 

Vil du have komboucha, fermenterede mandler eller kimchi med hjem til dit eget køkken, kan du købe et selekteret udvalg af fermenterede varer fra Cadences eget brand, Cultured.

Adresse

Ny Carlsberg Vej 40
1799 København V
Carlsberg Byen

Livet i og uden for bygningerne -

Butiks-, restaurant- og bylivet er en stor og vigtig del af det at skabe et nyt, vellykket bykvarter. Med baggrund i fire grundsten kommer Carlsberg Byen til at bestå af ti forskellige zoner, der hver især har forskellige formål og temaer.

Sådan bliver by- og butikslivet i Carlsberg Byen

Se kvarterets restauranter -

Få inspiration til kvarterets bedste kaffested, burgerbar, roof top-restaurant, sublime surdejspizzaer, ølbar, japansk cuisine, økologisk brunch og meget mere her. Måske finder du din nye favorit? Lad dig inspirere
Kona restaurant Carlsberg Byen
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.