Home åbner mæglerbutik i Carlsberg Byen

2. november 2022
Mæglerkæden Home er flyttet ind i Caroline Hus og inviterer nu indenfor i den nye butik.
Tidligere på året kunne vi fortælle, at to mæglerbutikker ville åbne i Carlsberg Byen. Den ene mægler, Nybolig, åbnede tidligere i år, og nu kan den anden af dem, Home, endelig byde indenfor i den flotte butik i Caroline Hus. På J.C. Jacobsens Gade 7 står indehaver Jonas Lohmann Poulsen og resten af teamet klar til at byde dig velkommen i den nye butik, der ligger lige rundt om hjørnet fra udspringet for den kilde, som i 1847 fik bryggeren J.C. Jacobsen til at placere bryggeriet netop her.

”Vi har de sidste fire år været med på rejsen, fra Carlsberg Byen blev etableret som et af de ’hotteste’ nybygger-områder i København, og vi har allerede rundet de første 150 salg i den attraktive bydel. Så vi kender alt til husene og har en stor forkærlighed for Carlsberg Byen og dens historie,” siger ejendomsmægler Jonas Lohmann Poulsen på vegne af indehaverne, der også drive butikker på det øvrige Vesterbro og Christianshavn.

Det er fortsat Udviklingsselskabet Carlsberg Byen, der står for salget af projektboligerne på den gamle bryggerigrund, mens de øvrige mæglerkæder altså står for genslag på området. 

Stort velkommen til!

Boliger til salg -

I Carlsberg Byen bygger vi nye projektboliger, og i alt kommer der over 30 forskellige projekter, som løbende sættes til salg. Her kommer mange forskellige typer og størrelser boliger. Få overblikket over de forskellige boligprojekter og læs mere om boligerne her. Se boligerne

Nyheder -

Bykvarteret er i rivende udvikling, og de gode historier står i kø for at blive fortalt. Her finder du de seneste nyheder fra kvarteret, hvor der hver dag sker nye, spændende ting. Giv mig de seneste nyheder