elefantporten i carlsberg byen

Ejendomsmæglerkæder åbner i Carlsberg Byen

16. maj 2022
Nybolig har allerede åbnet deres nye butik i Carlsberg Byen, mens Home slår dørene op senere på året.
I år har mange butikker meldt deres ankomst på den gamle bryggerigrund heriblandt Carl Hansen & Søn, Deerest og Matas, og nu åbner yderligere to butikker: Ejendomsmæglerkæderne Nybolig og Home.

"Vi kender byen, og sætter en ære i at formidle den gode historie, den unikke bydel og de skønne boliger til både købere og sælgere," skriver Nybolig blandt andet om deres nye forretning i Carlsberg Byen.

Nybolig har allerede slået dørene op til deres nye butik på Bag Elefanterne lige ved siden af den anmelderroste restaurant Kōnā, mens Home åbner i Caroline Hus på J.C. Jacobsens Gade senere på året.

Det er fortsat Carlsberg Byen Boligsalg, der vil stå bag alt fremtidigt salg af projektboliger på den gamle bryggerigrund.

Sådan bliver by- og butikslivet i Carlsberg Byen –

Butiks-, restaurant- og bylivet er en stor og vigtig del af det at skabe et nyt, vellykket bykvarter, og der er særligt fire grundsten, der hver især skal være med til at bygge Københavns nye bydel, Carlsberg Byen Læs om udviklingsplanen for by- og butikslivet

Se alle butikkerne i Carlsberg Byen -

Tjek oversigten over kvarterets butikker og oplevelser lige her og lad dig inspirere til, hvor turen skal gå hen næste gang.  Se butikkerne her