elefantporten i carlsberg byen

Ejendomsmæglerkæder åbner i Carlsberg Byen

16. maj 2022
Nybolig har allerede åbnet deres nye butik i Carlsberg Byen, mens Home slår dørene op senere på året.
I år har mange butikker meldt deres ankomst på den gamle bryggerigrund heriblandt Carl Hansen & Søn, Deerest og Matas, og nu åbner yderligere to butikker: Ejendomsmæglerkæderne Nybolig og Home.

"Vi kender byen, og sætter en ære i at formidle den gode historie, den unikke bydel og de skønne boliger til både købere og sælgere," skriver Nybolig blandt andet om deres nye forretning i Carlsberg Byen.

Nybolig har allerede slået dørene op til deres nye butik på Bag Elefanterne lige ved siden af den anmelderroste restaurant Kōnā, mens Home åbner i Caroline Hus på J.C. Jacobsens Gade senere på året.

Det er fortsat Carlsberg Byen Boligsalg, der vil stå bag alt fremtidigt salg af projektboliger på den gamle bryggerigrund.

Livet i og uden for bygningerne -

Butiks-, restaurant- og bylivet er en stor og vigtig del af det at skabe et nyt, vellykket bykvarter. Med baggrund i fire grundsten kommer Carlsberg Byen til at bestå af ti forskellige zoner, der hver især har forskellige formål og temaer.

Sådan bliver by- og butikslivet i Carlsberg Byen

Se alle butikkerne i Carlsberg Byen -

Tjek oversigten over kvarterets nye butikker lige her og lad dig inspirere til, hvor turen skal gå hen næste gang.  Se butikkerne her
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.