Restauranten fik danmarkhistoriens hurtigste Michelinstjerne: Nu åbner den i Carlsberg Byen

30. november 2022
Den københavnske toprestaurant Studio slår dørene op for første gang d. 2. december i storslåede lokaler ved Ottilia Jacobsens Plads – lige ved siden af Carls Have. 

Lige nu bliver de sidste detaljer finpudset i kvarterets nye gastronomiske oplevelse: Studio. Det kulinariske fyrtårn slår nemlig dørene op for første gang d. 2. december på den historiske bryggerigrund.

Hos Studio i Carlsberg Byen kan du forkæle ganen med en madoplevelse udover det sædvanlige, hvor måltidets stjerne er sæsonens danske råvarer, som udvælges og forædles med omhu i køkkenet, ledt af Michelin-anbefalede kok Christoffer Sørensen.

”Vi skal kunne måle os med de bedste, og jeg er overbevist om, at vi har holdet til at kunne gøre det, og så er det ingen hemmelighed, at jeg rigtig godt kunne tænke mig at skaffe Michelinstjernen tilbage til Studio,” fortæller den talentfulde køkkenchef Christoffer Sørensen hos Studio til MigogKBH.

Studio havde i fem år én stjerne i Michelinguiden indtil 2019, hvor restauranten både skiftede ejer og køkkenchef. I dag står Loca Gruppen bag Studio, og de driver også restauranterne Almanak i Operaen, Mission Green og Radio på Frederiksberg. Loca Gruppens vision er at sætte nye standarder for bæredygtig gastronomi både på og hele vejen rundt om tallerkenen.

Du kan læse mere om Studio og reservere bord her.

Find inspiration til din næste madoplevelse -

I den seneste tid har en masse nye restauranter meldt deres ankomst til deres ankomst til den historiske bryggerigrund. Aamanns Genbo og Souls har blandt andet slået dørene op og sluttet sig til de mange anmelderroste spisesteder i kvarteret, og dem kan du få et overblik over her.

Se spisestederne i kvarteret

Sådan bliver by- og butikslivet i Carlsberg Byen –

Butiks-, restaurant- og bylivet er en stor og vigtig del af det at skabe et nyt, vellykket bykvarter, og der er særligt fire grundsten, der hver især skal være med til at bygge Københavns nye bydel, Carlsberg Byen Læs om udviklingsplanen for by- og butikslivet